Sidekick.

Esitellään nyt samaan hengenvetoon vielä projektini suurin tukija ja tsemppari, apurini ja aamuaerobisteni aurinko.
Rakas ranskanbulldoggini Ruho. Tämän olion energiaa kun saisi ammennettua kaikille!

Ei nousta vielä.

Koirat muistuttavat omistajiaan. Hmm.

Totta puhuakseni: Ruhon suosikkiharrastus on nukkuminen. Ja heti perään syöminen. Tämä koira voi vedellä hirsiä yli 12 saakka. On muuten aivan turha koittaa houkutella tätä neitoa peiton alta ennen aamukahdeksaa. Tai sateella. Tai pakkasella. Tai milloin vain kun uni on mukavasti kesken.

Eveliina

Terveys-ja hyvinvointialan moniottelija - fysioterapeutti, valmentaja ja kouluttaja. Ikuinen opiskelija. Vapaa-ajalla intohimoinen liikkuja, lukutoukka, haaveilija, amatööripaakari ja samppanjan ystävä. Blogistani ei löydy täydellisen glamoröösiä fitnesselämää, vaan pikemminkin lattialle tippuneita munia ja maljakkoon kuihtuneita kukkia - elämää. Yhteydenotot eveliinarau(at)gmail.com

Yksi vastaus artikkeliin “Sidekick.”

  1. Haha, blogin nimi on huikea!! Olen huomannut, että blogia kannattaa pitää juuri siitä aihepiiristä, joka itseä kiinnostaa. Niinpä omani näyttääkin tätä nykyä kulminoituvan tuon kupeitteni hedelmän edesottamuksiin ja lempiharrastukseeni ruuanlaittoon. Ja juuri samasta syytä fitness-blogi on itsestäänselvyys sun kohdalla.

    JA on mullakin tavoite oman elämäni bikinifitness-kisoihin, hääpäivä on 26.7.14. Siihen mennessä jotain pitää tällä sunkin valitsemalla aihepiirillä tapahtua. Tai lähinnä tulosta näkyä, vaikka koko ajan kovasti tapahtuukin 😉 Koska mulla ei ole rahaa palkata ihan omaa personal treineria, luuletko, että voisin kysyä sulta ihan vähän konsultaatiota vaikka fb-chatissa, nimim. ”kävin eilen kehonkoostumusmittauksessa”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta