Keskittymistä olennaiseen.

UV-valossa hohtavaa kesäväritystä.

Mainitsin vasta siitä, miten ajatus harhailee kaikkeen ylimääräiseen härveltämiseen ja sivuseikkoihin jo tässä vaiheessa projektia. Mutta kun on tällainen kimaltavan perään oleva harakka, ei vain voi vastustaa

Rakastan rakennekynsiä. Jouduin ottamaan omani pois syksyllä koulun vuoksi. Miten niin sellaiset pitkät glitterkynnet ovat muka epäsopivat hierontaan? Ei kai se nyt ole niin vaarallista, jos asiakkailla jää muutamat ylimääräiset rannut selkään. Olisin voinut kirjoittaa vaikka parit todistukset siitä, miten ne ovat päässeet syntymään, niin olisi vältytty riidoilta kotona.

Nyt siis pakkotauko kynsistä, mutta heti kun tilanne sallii, syöksyn taas Studio 71 Sarin pakeille laittamaan kynsiin säihkettä. https://www.facebook.com/pages/Studio-71/107086882673488?fref=ts 
Suosittelen lämpimästi! Liike sijaitsee Jyväskylän Kuokkalassa. Mukavat tilat ja vielä mukavammat tekijät!
Sari ymmärtää, että: ”Less is not more, more is more”. Kynsien koristelussa ja puhumisessa. Ei nimittäin tarvitse tuppisuuna ja varpaisiin tuijotellen parituntista viettää. Kynnet kuntoon ja samalla vielä terapiaa mielelle!
Sari vastaa kynsien kisakuntoon laittamisesta sitten syksyllä. Luvassa varmasti sellainen kimmellys, että näkyy katsomon takariviin saakka! Sainkin jo viestiä, että kynnet koristellaan sitten aidoilla Swarowskeilla! Kyllä kelpaa! Jos jää kunto vajaaksi, onpahan ainakin katseen kiinnittävät kynnet. Tämä on aivan hyvä taktiikka.
Olenkin aina sanonut, että niin paljon vaan glitteriä, kuin mahtuu. Saa kuulua ihan kunnon ropina, kun purkeista rapistellaan erivärisiä pylpyröitä. Ah!
En malta odottaa, että pääsen taas laitattamaan kynnet kuntoon!

Luvassa myös muita mahtavia yhteistyötahoja! Niistä lisää tuonnempana. Aika innokas fiilis!

Hillitympää 80-vuotiskekkereille.

everfit

Täällä hyvinvoinnista, terveydestä, liikunnasta, omasta elämästään ja kaikkien asioiden ohi kirjoittelee henkilökohtainen valmentaja ja pian valmistuva fysioterapeutti. Olen elämäntapatunari ja huonolla huumorintajulla paiskattu savolaissyntyinen keskisuomalainen. Innokas treenaaja, turhan avoin hölösuu, vaimo ja amatöörikotipaakari. Blogi sai alkunsa, kun päätin muuttaa jahkailun tosiasiaksi ja lisätä kuntosalitreenilleen tavoitteen = pyllistelyn bikini fitness-lavoilla. Tästä blogista et kuitenkaan löydä mitään turhan glamoröösiä fitnesshuumaa, enemmänkin parsankatkuista puujalkavitseilyä ja mietteitäni kvanttimekaniikan suhteesta luumukiisseliin. Yhteistyökuvioita, palautetta, juttutoiveita ja vihapostia vastaanotan ilmomielin osoitteeseen: everfit( at) luukku.com.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta