Uusi yhteistyökumppani: Aminopörssi

En olisi ikinä kuvitellut, että blogia seurataan näin paljon! Tämä on mahtava juttu!
Kommenttia saa aina jättää, samoin juttutoiveita! Kiva kuitenkin, että pyörähdät lukaisemassa, mitä täällä yksinäni jorisen.

Uudeksi yhteistyökumppanikseni sain Aminopörssin! Sieltä löytyvät niin urheiluravinteet, luontaistuotteet kuin superfooditkin!
On SELF Omninutritionia, Fastia, Mannista, CoCovia… Kattava valikoima ja hyviä tarjouksia!

Tulikin tehtyä jälleen lisäravinnetilausta! Lisää vihreää teetä, aminohappoja ja proteiinia!
Jään kuumeisesti odottamaan valikoimaan saapuvaksi Fastin uusia proteiinivanukkaita. Toimivat hyvin proteiinilettujen pohjana ja uskon, että tuo piparinmakuinen tökötti menee ihan sellaisenaankin. Mmmmm, herkkuja!

Kasvuhormonibuusteria!
Ainoa vihreä tee, mikä maistuu!

everfit

Täällä hyvinvoinnista, terveydestä, liikunnasta, omasta elämästään ja kaikkien asioiden ohi kirjoittelee henkilökohtainen valmentaja ja pian valmistuva fysioterapeutti. Olen elämäntapatunari ja huonolla huumorintajulla paiskattu savolaissyntyinen keskisuomalainen. Innokas treenaaja, turhan avoin hölösuu, vaimo ja amatöörikotipaakari. Blogi sai alkunsa, kun päätin muuttaa jahkailun tosiasiaksi ja lisätä kuntosalitreenilleen tavoitteen = pyllistelyn bikini fitness-lavoilla. Tästä blogista et kuitenkaan löydä mitään turhan glamoröösiä fitnesshuumaa, enemmänkin parsankatkuista puujalkavitseilyä ja mietteitäni kvanttimekaniikan suhteesta luumukiisseliin. Yhteistyökuvioita, palautetta, juttutoiveita ja vihapostia vastaanotan ilmomielin osoitteeseen: everfit( at) luukku.com.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta