Blogiarvonnan paikka !

Blogia on haettu muun muassa hakusanoilla: kuvia bodareista, tykkäävät vetää vyön niin kireälle kun vain pystyy, jopon pumppaus blogi, fit piparitalo, eveonfit, perjantaikankku
Aivan hyvät hakusanat. Ovat ilmeisesti tuottaneet tulosta, sillä 30 000 klikkauksen rajapyykki lähestyy. Ja voi pojat, se on muuten monta klik klikiä!
Siksi on aika kiitellä lukijoita, muutenkin kuin hokemalla täällä miten ymmyrkäinen, kiitollinen ja iloinen olen, kiitos kiitos, kiitoooooossss!
Jos olisin pohatta, lahjoisin teitä kaikkia jalokivillä!
Vaan kun tämä fitnesslaiffi on niin hintavaa, menevät kaikki rahat tietenkin proteiiniin.

Ei se munan saaminen niin halpaa ole !!

Joskin voisi kuvitella, että pätäkkää piisaa. Niin huolettomasti levittelen korttejani ympäri eteistä:

Kuvan eväsrasia ei liity tapaukseen.  
OLI MITEN OLI:
Kaikkien lukijoiden (myös vanhojen) ja blogia jakaneiden kesken arvotaan Jussi Riekin Kuntotehdas-kirja sekä CoCovin raakasuklaata.
Aikaa osallistua on 22.1. 2014 asti.
http://www.adlibris.com/fi/covers/M/9/51/9513169596.jpg

Voit osallistua arvontaan liittymällä lukijaksi tai jakamalla blogia esim Facebookissa ja jättämällä yhteystietosi kommenttiboksiin tai osoitteeseen [email protected]

                                                    

everfit

Täällä hyvinvoinnista, terveydestä, liikunnasta, omasta elämästään ja kaikkien asioiden ohi kirjoittelee henkilökohtainen valmentaja ja pian valmistuva fysioterapeutti. Olen elämäntapatunari ja huonolla huumorintajulla paiskattu savolaissyntyinen keskisuomalainen. Innokas treenaaja, turhan avoin hölösuu, vaimo ja amatöörikotipaakari. Blogi sai alkunsa, kun päätin muuttaa jahkailun tosiasiaksi ja lisätä kuntosalitreenilleen tavoitteen = pyllistelyn bikini fitness-lavoilla. Tästä blogista et kuitenkaan löydä mitään turhan glamoröösiä fitnesshuumaa, enemmänkin parsankatkuista puujalkavitseilyä ja mietteitäni kvanttimekaniikan suhteesta luumukiisseliin. Yhteistyökuvioita, palautetta, juttutoiveita ja vihapostia vastaanotan ilmomielin osoitteeseen: everfit( at) luukku.com.

6 vastausta artikkeliin “Blogiarvonnan paikka !”

  1. hahhahahaaa kävin lukemassa ja nauramassa rasioista jotka ei kuulu tapaukseen plus et muna ei tod oo halpaa eikä heleppua, mää en saa sitä edes nykyään. siis syyä…
    ja kattoin kans yks päivä tässä noita hakusanoja. voittaja, jolle lähettäsin munat, mikäli tietäsin kuka sillä hakusanalla blogiini on päätynyt, oli ”vituttaa liikaa.”
    aivan mieletöntä. XD
    ja mää jaan tään hei veissarissa ja kaikkialla,mun yhteystiedot sinä hullunhauska muija on tässä [email protected]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta