Voitto kotiin! (oli muuten huono TV-ohjelma)

Blogiarvonta päättyy 22.1. 2014”. Ehkä olisi pitänyt laittaa, että blogiarvonta päättyy sitten, kun kirjoittaja muistaa eksyä blogiinsa uudelleen ja arpoa voittajan! On nimittäin ollut taas sellainen höyry päällä, että vasta muistui mieleeni, että niin tosiaan. Minähän puskin tällaista kilpailuakin pihalle, hupsista! Suklaat syöty työstressissä ja koira on järsinyt palkintokirjan. No ei sentään!

Oli miten oli – nyt on voittaja arvottu! Arvonta suoritettiin virtuaalisella arvontakoneella netissä. Länttäsin koneeseen kaikkien osallistujien nimet ja kone pullautti ulos voittajan. 

                              

Onnea Anu Soutula / Pieni on kaunista! Sinulle olisi tulossa Jussi Riekin Kuntotehdas pikku lukuherkun kanssa! Ja CoCovin suklaata napsahti Miralle / Projektina Maya kuntoon.
Laittakaa yhteystietonne osoitteeseen [email protected]

Kiitos kaikille osallistujille, uusille ja vanhoille lukijoille! Olisi niin mukava lahjoa teitä kaikkia (kyseenalainen termi, maksettuja lukijoita!!) !

Tällä viikolla lepopäivät tulevatkin tässä keskellä viikkoa. Alkuviikon treenit olivat tiukat ja veivät tehokkaasti kaikki mehut, joten lepo tulee nyt tarpeeseen, etenkin kun viikonloppuna on teamin treenit, poseerauksia sun muuta. Treenintäyteinen loppuviikko siis tiedossa! Palataan asian äärelle, kun on uusia kuvia pyllistelytreeneistä!

everfit

Täällä hyvinvoinnista, terveydestä, liikunnasta, omasta elämästään ja kaikkien asioiden ohi kirjoittelee henkilökohtainen valmentaja ja pian valmistuva fysioterapeutti. Olen elämäntapatunari ja huonolla huumorintajulla paiskattu savolaissyntyinen keskisuomalainen. Innokas treenaaja, turhan avoin hölösuu, vaimo ja amatöörikotipaakari. Blogi sai alkunsa, kun päätin muuttaa jahkailun tosiasiaksi ja lisätä kuntosalitreenilleen tavoitteen = pyllistelyn bikini fitness-lavoilla. Tästä blogista et kuitenkaan löydä mitään turhan glamoröösiä fitnesshuumaa, enemmänkin parsankatkuista puujalkavitseilyä ja mietteitäni kvanttimekaniikan suhteesta luumukiisseliin. Yhteistyökuvioita, palautetta, juttutoiveita ja vihapostia vastaanotan ilmomielin osoitteeseen: everfit( at) luukku.com.

Yksi vastaus artikkeliin “Voitto kotiin! (oli muuten huono TV-ohjelma)”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta