Eksä muka tiedä, kuka mä luulen olevani?

Tämä on tätä nykymaailman menoa. Fitness on pinnalla ja jokaisella uskottavalla fitnessmuijalla on oltava blogi. Blogi, johon laittaa peiliposeerauksia, kuvia joissa esitellään pyrstö pitkällä uusia Better Bodies-housuja kuudessa eri sävyssä ja makrokuvia proteiiniletuista. 

1624551_10202530706925034_1535099843_n

Se ei ollut sarkasmia. Tämä blogi sisältää nimenomaan kuvia puurosta ja pyllystä. Sekä Better Bodies-housuilla että ilman. Joskin ohessa se tarjoaa teille kuvia hajonneista kananmunista, myötähäpeää herättäviä arkisia kommelluksia, blondin salipissiksen hömelöintia ja ehkä joskus jotain asiaakin.

peilin 

Lienee kohteliasta valottaa, kuka täällä peiliposeerauksiaan jakaa. 

Olen Eveliina. Fysioterapeuttiopiskelija, personal trainer, kuntosalivalmentaja sekä valtion pitkäripaisen myyjätär. Kyllä – onhan se erikoinen yhdistelmä. Mutta näinä aikoina on hyvä pitää sidoksia useampaan suuntaan. Jos liikuntabuumi lässähtää ja uudeksi trendiksi muodostuu fatness ja pahoinvointi fitnessin ja hyvinvoinnin sijaan, on takataskussa työ hyvin menestyvässä yrityksessä, joka on aina yhtä IN. Ennen kaikkea – olen elämäntapatunari, itsekriittinen suorittaja mutta silti huumorilla asioihin suhtautuva koheltaja. 

IMG_0318[1]

Olen haaveillut jo vuosia fitness-lavoista ja seurannut tuttujen kipuavan sinne bikinit kimmeltäen. Lukenut blogeja. Ihaillut niitä ihmisiä, jotka laittavat itsensä likoon kisakunnon eteen ja uskaltavat tarjota matkan kivikot ja hyvät hetket viihteeksi meille muille, joiden tirkistelynhimoa Salatut Elämät eivät tyydytä.

SIMMUT

 Ja koska monet olivat varmaan korviaan myöten täynnä treenijuttuja ja suhtautuivat facebook-päivittelyyni pitkälti allaolevan kuvan sanoman lailla, näin parhaaksi koota päivästä toiseen samana puurona jatkuvat jaaritteluni musculus gluteus maximusten harjoittamisesta ihan ihka omaan blogiin, jonka ensimmäisen kirjoituksen julkaisin lokakuussa 2013.

workout-gym-exercise-bored-confession-ecards-someecards

Muutama vuosi meni jahkaillessa, empiessä ja soutaessa, niin fitness-lavoille änkeämisen kuin blogin perustamisenkin suhteen. Ystävät ovat ehkä jo seonneet laskuissa, kuinka monta kertaa olen ollut lähdössä kilpailemaan tai perustamassa blogia. 

”Et kai säkin nyt oikeesti?” ”Onko pakko lähtee tuohon villitykseen mukaan?” ”Eihän siinä oo mitään järkeä.” ”Et sä tuu pärjäämään” ”Siis miksi ihmeessä? Kenelle sun pitää todistella?”

Kyllä mäkin oikeesti. On pakko lähtee. Ei varmaan oo järkeä. Siksi ihmeessä. Ei kenellekään. Lähden kilpailemaan, koska olen utelias. Voisin toki harrastaa kuntosalilla treenaamista kuten tähänkin asti. Pakkotoiston hyväksymissä, reikäisissä ja merkittömissä college-housuissa. Kaivata päivittäin selkeää tavoitetta ja miettiä, millaista olisi oikeasti nousta sinne lavalle. Pukertaa läpi dieetit sun muut. Puurtaa tasaisen tappavaan tahtiin  ja seurata sivusta muiden harrastamista. Vai tehdäkö sitä, mitä mieli oikeasti haluaa? Aika helppo valinta.

Työtähän tässä vartalonkuikelossa riittää. Toistaiseksi kunto on vielä kuin cocktail-tikku. Pitkät tikunsuikerot ala- ja yläpäässä ja keskellä heikkolaatuista X-tran lihapullaa. Tarkoitus on kuitenkin nousta ensimmäisen kerran lavalle  Jyväskylässä 13.9. 2014. Bikini fitness +168cm-luokassa. Siellä näytillä sen hetken paras kunto. Tulevaisuudessa tavoitteena olla vielä lihaksikkaampi, kauniimpi, älykkäämpi ja rikkaampi ja onnellisempi ja ja… No, ehkä nyt ainakin se lihaksikkaampi fysiikka ja kilpaileminen body fitnessissä. Kokeillaan nyt ensin kekkulointia bikinibeibenä ja yritetään tehdä X-tran lihasta kunnon filépihviä!

Siteeratakseni erästä toista syvällisten lyriikoiden suoltajaa (Cheekit meni otsikossa), lyön tiskiin Britney Spearsia. ”You wanna hot body. Look hot in a bikini. You better work bitch.” Tämä mielessä mennään. Jos ei työ maistu, siirrytään vain säkeistön kohtaan: ”Sip martinis.”

Tervetuloa seuraamaan!

PS. Blogini ei välttämättä sovi liian kurttuotsaisille. Vaikka kirjoittajalla ryppyjä otsassaan onkin.

hörhö

 PPS. Pyllyni päihittää konnat!

 possu

PPS. Tsekkaa luetuimmat jorinani täältä:

http://fitever.fitfashion.fi/2014/03/12/toinen-jalka-tyytyvaisesti-fitness-kuplassa/

http://fitever.fitfashion.fi/2014/04/02/elamaa-fitnessbeiben-rahkapurkinkannattelijana/

http://fitever.fitfashion.fi/2013/11/19/viimeinen-valitusvirsi-no-ei-muuten-varmasti-ole/

http://fitever.fitfashion.fi/2013/11/08/itsekuristaja/

Eveliina

Terveys-ja hyvinvointialan moniottelija - fysioterapeutti, valmentaja ja kouluttaja. Ikuinen opiskelija. Vapaa-ajalla intohimoinen liikkuja, lukutoukka, haaveilija, amatööripaakari ja samppanjan ystävä. Blogistani ei löydy täydellisen glamoröösiä fitnesselämää, vaan pikemminkin lattialle tippuneita munia ja maljakkoon kuihtuneita kukkia - elämää. Yhteydenotot eveliinarau(at)gmail.com

9 vastausta artikkeliin “Eksä muka tiedä, kuka mä luulen olevani?”

 1. Sä oot vaan niin huippu ihana! En tiedä mitä muuta edes sulle kirjoittaisin…
  Mun aamu alkoi metod rööristöllä ja voi h..tti, että on oman kehon linjaaminen keskilinjaan hakusessa, ärsyttää tosi paljon, ja sen myötä koko aamu lievästi takkuuntunut ja otsa rypyssä! (Joten tuun tarviimaan myös sitä method-kasvoklinikkaa ihan just, koska näin jatkettaessa mun naamarypyt ei todellakaan poistu vain paremmilla yöunilla, joita niitäkään en kyllä tiedä koska olis tiedossa…huoh)
  Mutta onneks onneks onneks mä luin sun tekstin ja sun iloisuus ja hyvömieli tuli ruudun läpi tänne asti! Kiitos Eve, ihanaa kun oot siellä ja kirjoitat blogia! Mä ihaillen luen sun matkaa kohti lavaa ja elän vahvasti tukien mukana, haluaisin olla yhtä rohkea mutta vielä tyydyn pyllistelemään vain kotipeilin edessä yksin ja vähän hämärässä 😉

  Huippukivaa perjantaita ja mahtavaa viikonloppua Ihanuus 🙂

  Linda

  • Linda!!! Mikä ihana kommentti. En ehkä kestä kehujen määrää! Ja kyllä sä vielä joku päivä sisuunnut ja lähdet tavoittelemaan unelmaa! Oisit ihana bikinibeibe!
   Huippua viikkoa myös sinne. Kiva tietää, että on tuollaisia kannustavia huipputyyppejä. <3

 2. oot ihkudihku ja seuraan sun hanuria mihin vaan! jeejee oonki jo kaivannu sun postauksia!!!

  • Pyllyni kiittää (ja päihittää konnat!) Tervetuloa lukemaan jatkossakin!! 🙂

 3. Onnea uudelle blogille! Oon ehdottomasti lukijana täälläkin ja kommentoin ihan yhtä varmasti tänne kuin aiempaankin! Oot huippu! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta