Uusi yhteistyökumppani GLOW Jyväskylä

Dieettiin 1 viikko. Kilpailuihin yli 20 viikkoa. Tässä vaiheessa onkin ensiarvoisen tärkeää miettiä sitä yli 20 viikon päässä siintävää lavakuntoa, eikä esim hamstrata rasvanpolttajia ja ensi viikolla alkavan dieetin tarpeellisuuksia kaappiin. .. First things first! Bling blingit on varmistettava hyvissä ajoin.

bli

Siksi kävinkin tänään piipahtamassa uuden yhteistyökumppanini luona. Jatkossa pääsen hyödyntämään ammattitatioisen ja tyylikkään, kauneussalonki GLOW:n palveluita. GLOW:n henkilökunta pitää huolen siitä, että kisapäivänä hiukset ja meikki ovat tiptop!

glow

Joten huomio kaikki keskisuomalaiset! Jos on etsinnässä hyvä salonki esimerksiksi hääkampausta tai muuta juhlaa varten tai ihan minkälaista tarvetta vain hoitaa itseään kuntoon, suuntaa GLOW:lle! Heillä on aivan mahtavan joustava ajanvaraussysteemi ja rientävät avaamaan liikkeen silloin kuin sinulle sopii!

glow1

GLOW sijaitsee Jyväkylässä, Voionmaankatu 30. 40700 Jyväskylä.

Nyt GLOW:ssa :

Hampaiden Zental- valkaisuhoito hintaan 99e! ( norm.149e )

zental

Varaa aikasi puhelimitse 0406857200 tai käytä nettiajanvarausta osoitteessa www.glowjkl.fi.

lehtiä

Tekeillä on pieni kisaraportti Kultsalta ja muutenkin yleistä pölinää. Oli nyt vain pakko tulla intoilemaan, että jee, näin alkoi maanantai! 

Eveliina

Terveys-ja hyvinvointialan moniottelija - fysioterapeutti, valmentaja ja kouluttaja. Ikuinen opiskelija. Vapaa-ajalla intohimoinen liikkuja, lukutoukka, haaveilija, amatööripaakari ja samppanjan ystävä. Blogistani ei löydy täydellisen glamoröösiä fitnesselämää, vaan pikemminkin lattialle tippuneita munia ja maljakkoon kuihtuneita kukkia - elämää. Yhteydenotot eveliinarau(at)gmail.com

2 vastausta artikkeliin “Uusi yhteistyökumppani GLOW Jyväskylä”

    • Niin minustakin! Itsekin aion kyllä mennä vähän päivettymään! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta