Uusi yhteistyökumppani GLOW Jyväskylä

Dieettiin 1 viikko. Kilpailuihin yli 20 viikkoa. Tässä vaiheessa onkin ensiarvoisen tärkeää miettiä sitä yli 20 viikon päässä siintävää lavakuntoa, eikä esim hamstrata rasvanpolttajia ja ensi viikolla alkavan dieetin tarpeellisuuksia kaappiin. .. First things first! Bling blingit on varmistettava hyvissä ajoin.

bli

Siksi kävinkin tänään piipahtamassa uuden yhteistyökumppanini luona. Jatkossa pääsen hyödyntämään ammattitatioisen ja tyylikkään, kauneussalonki GLOW:n palveluita. GLOW:n henkilökunta pitää huolen siitä, että kisapäivänä hiukset ja meikki ovat tiptop!

glow

Joten huomio kaikki keskisuomalaiset! Jos on etsinnässä hyvä salonki esimerksiksi hääkampausta tai muuta juhlaa varten tai ihan minkälaista tarvetta vain hoitaa itseään kuntoon, suuntaa GLOW:lle! Heillä on aivan mahtavan joustava ajanvaraussysteemi ja rientävät avaamaan liikkeen silloin kuin sinulle sopii!

glow1

GLOW sijaitsee Jyväkylässä, Voionmaankatu 30. 40700 Jyväskylä.

Nyt GLOW:ssa :

Hampaiden Zental- valkaisuhoito hintaan 99e! ( norm.149e )

zental

Varaa aikasi puhelimitse 0406857200 tai käytä nettiajanvarausta osoitteessa www.glowjkl.fi.

lehtiä

Tekeillä on pieni kisaraportti Kultsalta ja muutenkin yleistä pölinää. Oli nyt vain pakko tulla intoilemaan, että jee, näin alkoi maanantai! 

everfit

Täällä hyvinvoinnista, terveydestä, liikunnasta, omasta elämästään ja kaikkien asioiden ohi kirjoittelee henkilökohtainen valmentaja ja pian valmistuva fysioterapeutti. Olen elämäntapatunari ja huonolla huumorintajulla paiskattu savolaissyntyinen keskisuomalainen. Innokas treenaaja, turhan avoin hölösuu, vaimo ja amatöörikotipaakari. Blogi sai alkunsa, kun päätin muuttaa jahkailun tosiasiaksi ja lisätä kuntosalitreenilleen tavoitteen = pyllistelyn bikini fitness-lavoilla. Tästä blogista et kuitenkaan löydä mitään turhan glamoröösiä fitnesshuumaa, enemmänkin parsankatkuista puujalkavitseilyä ja mietteitäni kvanttimekaniikan suhteesta luumukiisseliin. Yhteistyökuvioita, palautetta, juttutoiveita ja vihapostia vastaanotan ilmomielin osoitteeseen: everfit( at) luukku.com.

2 vastausta artikkeliin “Uusi yhteistyökumppani GLOW Jyväskylä”

    • Niin minustakin! Itsekin aion kyllä mennä vähän päivettymään! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta