Beware! Dietzilla is coming!

Käääääk! Kylläpä on ollut kiireinen viikko! Monipuolinen, mutta kiireinen. Aamut olen treenauttanut ja hieronut muita, tehnyt omia treenejä ja hoitanut laskutusasioita ja illat olen toiminut kaikkien janoisten sankarina, suositellen pääsiäisviinejä! Nyt on aika lorvailla neljä päivää. Treenejä kyllä, töitä ei.  

Laadukkaita peilikuvia unohtamatta!!
Laadukkaita peilikuvia unohtamatta!!

On käsillä viimeinen viikonloppu ennen dieettiä! Enää ei jännitä niin paljoa. Lähiomaisia on infottu kiikuttamaan minut lasaretiin, jos jonglööraan kadulla parsakaalien kanssa puolialastomana  tai olen alkanut himoita kalaa. Silloin asiat ovat hullusti!

IMG_0859[1]

Työkaveri kysyi huolestuneena, että tuleeko minusta hirveä bitch. Ai että tuleeko! Tirsk! No siis tottakai. Olen jo myynyt televisio-oikeudet ensi syksynä esitettävään sarjaan Dietzillas, jossa seurataan miten dieettihulluuteni etenee. Raivoan ripsihuoltajalle, raivoan lähipiirille, heittelen miestä ylijäämäkeltuaisilla ja tungen puuroa sieraimiini vain siksi, että minun olisi entistä kurjempi olla. Pidän päässäni jatkuvasti kruunua ja kädessäni valtikkaa, johon olen liimannut ”I’m on diet” Sen sitten nostan teatraalisesti pystyyn aina kuin joku ali-ihminen (eli ei fitnessiä seuraava tavan tallukka, joka käy max 3 viikossa jumpassa) yrittää puhutella minua. DON’T YOU DARE! 

Tämä on toki ensimmäinen kisadieettini, mutta olen ollut jo välidieetillä, jonka aikana sulattelin sen 11kg rasvaa pois normaalipainon sisällä. Nyt pudoteltavaa on maanantain lähtölukemista riippuen se 7-7,5kg. Mielestäni tuo dieettiaika sujui todella helposti. Olin asennoitunut dieetille oikein, todella motivoitunut ja takonut päähäni sen, että se on minun projektini, josta ei muiden tarvitse kärsiä. Mikään ei ole sen ärsyttävämpää, kuin valittaa asiasta, jonka on itse valinnut. Oli sitten kyseessä itsensä näännyttäminen tai jatkuva herkkujen mätystäminen ja lihominen. Tottakai joskus saa hieman narista, kun kurja mieli tai epätoivo iskee. Ja iskeehän se välillä, kun on kyse pitkästä ja kuormittavasta projektista. Omasta tekemisestään täytyy kuitenkin ottaa vastuu. Oli kyse sitten merkittävästä painonpudotuksesta tai siitä tiukasta kisadieetistä, niin mukavuusalueella on yksinkertaisesti mahdotonta pysyä joka ikinen hetki.

IMG_9854[1]

On toki niitä supersuoriutujia, jotka jaksavat vetää dieetit kevyesti läpi, eivätkä kipuile lainkaan asian kanssa. Se on hienoa, mutta kovin monesta ei siihen ole. Hyvä tiedostaa, että teki mitä vain, niin välillä vaan tulee  niitä päiviä, kun pyöränkumi on puhjennut ja kengänpohjassa on koirankakkaa ja kuulokkeista soi Bruno Mars (hei hyi) niin kuin tiedätte. Ihan niin kuin Muumipelissäkin välillä saa sen paskamaisen kortin. 

Eli ei, en usko, että tulen olemaan erityisen kestämätön.  Siis tätä pahempi. Ainakin alkuun uskon dieetin rullailevan varsin kivuttomasti. Mitä noita ruokaohjeita seurasin, en taida ensimmäisten viikkojen aikana muuta tehdäkään kuin syödä. Ja toki käydä salilla. Ja uutuusjuttuna pääsen tekemään niitä loikkia! Jeee! Bisnessnenäni vaistosi heti, että tässä on tienestin paikka. Menee ihan pellehyppykilpailusta. Mutta heikkopäisimmätkin uskaltavat katsoa, kun maanpinnasta otetaan etäisyyttä max 30cm.

http://www.funnyfacespictures.net/pictures/dog_jump.htm
http://www.funnyfacespictures.net/pictures/dog_jump.htm

Minulle on ollut jo tässä vaiheessa iso apu siitä, että olen saanut puida dieettiasiaa muiden kanssa. Tiimikavereilla on suuren suuri merkitys, mutta tottakai lähipiirillä muutenkin. Tuntuu hyvältä, kun tietää, että taustalla on todella monta tsemppaavaa hymynaamaa ja monta paria tukevia olkapäitä, joihin rojahtaa sitten, kun (jos) aamupuurot viedään pöydästä.

Alan olla jo aika innoissani dieetistä. Olo on varma ja pää on hyväksynyt asian. Katsotaanpa, millaiset fiilikset ovat parin kuukauden päästä. Olenko joka toisessa lauseessa kirosanoja hokeva misantrooppi, joka kuristaa jokaisen, joka mussuttaa vieressä leipää VOILLA ja kirjoittaa tännekin vain CAPSLOCK päällä fitnessin sietämätön paino-vittusaatanaa? 

”Älä vain lue lapsille mitään, mikä antaisi meistä huonon kuvan. Sano mieluummin ”viiva-viiva-viiva”. -Muumimamma 

Tämän pääsiäisen aion kuitenkin ottaa hyvin rennosti. Lähdemme treenien jälkeen pariksi päiväksi maaseudun rauhaan ja siellä muuten mätystän ihan kaikkea, mitä mieli suinkin tekee. Toivottavasti tekee! Sillä parin päivän ajan yritin kuumeisesti miettiä, mitä haluaisin vielä maiskutella. Tuloksena se, että ostin sitten kaupasta purkkaa. Siis uh, mikä tavanomaisuudesta poikkeava makunautinto tuo Airwaves!! 

Siis pakko saada tolukanaa!!
Siis pakko saada tolukanaa!!

 

Tai ehkä vähän suklaata.
Tai ehkä vähän suklaata.

 

Tai ehkä vähän juustoja.
Tai ehkä vähän juustoja.

Mutta se on nyt sillä tavalla rakkaat hölmöt kansalaiset, että nyt on muuten Eveliinalla edessään viimeinen ehtoollinen.  Sopii hyvin tähän pääsiäisteemaan! Kun olen kuitenkin niin kovin uskonnollinen ihminen. Jeesus tulee ja ketä kiinnostaa. Jeesus menee. No se vähän kiinnosti. 

Oli miten oli, pidemmittä löpinöittä hyvää pääsiäistä kaikki lukijat ja satunnaiset tiirailijat! Illalla on aika maistaa italialaista apassimento-valkoviiniä, jota olen hyllystä himoinnut jo useampaan otteeseen. Sillä on hyvä päättää tämä turmioelämä!

marani

IMG_0867[1]

But first, let me take a selfie belfie:

selfie

PS. Suurimmat kiitokset SALON GLOW:n Piritalle! Sain todella nopealla varoitusajalla ripsihuollon ennen pääsiäistä. Yleensä aina nukahdan huollossa, mutta nyt oli niin samanhenkistä keskusteluseuraa, että pari tuntia hujahti siivillä! Ja tulokseenkin olen supertyytyväinen. 

IMG_0819[1]

glow

Eveliina

Terveys-ja hyvinvointialan moniottelija - fysioterapeutti, valmentaja ja kouluttaja. Ikuinen opiskelija. Vapaa-ajalla intohimoinen liikkuja, lukutoukka, haaveilija, amatööripaakari ja samppanjan ystävä. Blogistani ei löydy täydellisen glamoröösiä fitnesselämää, vaan pikemminkin lattialle tippuneita munia ja maljakkoon kuihtuneita kukkia - elämää. Yhteydenotot eveliinarau(at)gmail.com

6 vastausta artikkeliin “Beware! Dietzilla is coming!”

 1. Jee, jee! Kiitos Outi kommentistasi! Muutin jorinani tänne tosiaan vasta aika vastikään. Vielä tulee hieman vähänlaisesti kommenttia vs. blogger, niin minähän olen täällä heti ihan kärppänä tiiraamassa, että kuka kommentoi ja mitä se kommentoi ja jee mulle tuli kommentti. 😀
  Kiitoksia dieettitsempeistä, sitä tarvitaan! 😀

  • Hih, tiedän ton tunteen, mutta kyllä niitä kommentteja alkaa täälläkin satelemaan. Itse kun olin about kuukauden täällä postaillut alkoi blogissani käymään ihan uudenlainen kuhina ja niin tulee varmasti sullakin käymään, on nimittäin hyvää tekstiä! 🙂

 2. Pääsiäisen jälkeen mullakin alkaa hyvä elämä, nakkaan herkut kauas 🙂
  Mullei tosiaan oo kisakunnosta kyse, vaan ihan silkka laihduttaminen ylipainosta.
  Vaikkei kukaan uskoiskaan miten paljon painan ku mua katsoo.. huh.
  Ja kun sais polven kuntoon niin taas pääsis salillekin, se jos mikään alkaa pian saamaan vittusanoja liikkeelle ku ei pääse salille!
  Mut nautiskele sä hyvällä halulla viimeiset ehtoollises 🙂
  Ja sitte tsemppiä !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta