Vapaalla-messut 26. – 27.4. Jyväskylässä

Klo 7.00 ylös, puurot tulille ja sauna lämpiämään. Mainio lauantain aloitus! Kurkku tosin on aivan yhtä kipeä kuin eilen. Himputti! Saisi mennä tauti jo ohi!

Aamut ovat niin parasta aikaa, jos suinkin on aikaa syödä aamiainen rauhassa ja puuhastella. Odotan jo innolla aamuaerobisia.Tuonne lähtisi enemmän kuin mielellään taaplaamaan! 

Kohta aamusaunaan venyttelemään, sitten aukaisemaan muutaman asiakkaan lihaskalvot ja illaksi vielä pitkäripaiseen palvelemaan kesäfiiliksissä liihottavia kuohuviiniasiakkaita.

Tänä viikonloppuna Paviljongissa on Vapaalla-messut. Vapaa-aikaa, muotia, ruokaa, Luvassa mm. crossfit-näytetuntia, laitesukellusta ja mahdollisuus päästä kysymään ruoka-asioista asiantuntijoilta. Näytteilleasettajiakin on vino pino. Silmiin pistivät ainakin Puhdistamo ja Hypoxi. Innolla odotan huomista, kun pääsen itse paikan päälle!

vapaalla2014-varilogo-rgb

Mukana messuilla myös ihana koru- ja asustekauppa Plico! Heillä myymälässä nyt muuton vuoksi kaikki tuotteet -15% ja nettikauppa pullollaan niin ihanaa tavaraa, että tiliäni hirvittää!

1016955_299667740190961_3236030093932277580_n

Eveliina

Terveys-ja hyvinvointialan moniottelija - fysioterapeutti, valmentaja ja kouluttaja. Ikuinen opiskelija. Vapaa-ajalla intohimoinen liikkuja, lukutoukka, haaveilija, amatööripaakari ja samppanjan ystävä. Blogistani ei löydy täydellisen glamoröösiä fitnesselämää, vaan pikemminkin lattialle tippuneita munia ja maljakkoon kuihtuneita kukkia - elämää. Yhteydenotot eveliinarau(at)gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta