Vapaalla-messut 26. – 27.4. Jyväskylässä

Klo 7.00 ylös, puurot tulille ja sauna lämpiämään. Mainio lauantain aloitus! Kurkku tosin on aivan yhtä kipeä kuin eilen. Himputti! Saisi mennä tauti jo ohi!

Aamut ovat niin parasta aikaa, jos suinkin on aikaa syödä aamiainen rauhassa ja puuhastella. Odotan jo innolla aamuaerobisia.Tuonne lähtisi enemmän kuin mielellään taaplaamaan! 

Kohta aamusaunaan venyttelemään, sitten aukaisemaan muutaman asiakkaan lihaskalvot ja illaksi vielä pitkäripaiseen palvelemaan kesäfiiliksissä liihottavia kuohuviiniasiakkaita.

Tänä viikonloppuna Paviljongissa on Vapaalla-messut. Vapaa-aikaa, muotia, ruokaa, Luvassa mm. crossfit-näytetuntia, laitesukellusta ja mahdollisuus päästä kysymään ruoka-asioista asiantuntijoilta. Näytteilleasettajiakin on vino pino. Silmiin pistivät ainakin Puhdistamo ja Hypoxi. Innolla odotan huomista, kun pääsen itse paikan päälle!

vapaalla2014-varilogo-rgb

Mukana messuilla myös ihana koru- ja asustekauppa Plico! Heillä myymälässä nyt muuton vuoksi kaikki tuotteet -15% ja nettikauppa pullollaan niin ihanaa tavaraa, että tiliäni hirvittää!

1016955_299667740190961_3236030093932277580_n

everfit

Täällä hyvinvoinnista, terveydestä, liikunnasta, omasta elämästään ja kaikkien asioiden ohi kirjoittelee henkilökohtainen valmentaja ja pian valmistuva fysioterapeutti. Olen elämäntapatunari ja huonolla huumorintajulla paiskattu savolaissyntyinen keskisuomalainen. Innokas treenaaja, turhan avoin hölösuu, vaimo ja amatöörikotipaakari. Blogi sai alkunsa, kun päätin muuttaa jahkailun tosiasiaksi ja lisätä kuntosalitreenilleen tavoitteen = pyllistelyn bikini fitness-lavoilla. Tästä blogista et kuitenkaan löydä mitään turhan glamoröösiä fitnesshuumaa, enemmänkin parsankatkuista puujalkavitseilyä ja mietteitäni kvanttimekaniikan suhteesta luumukiisseliin. Yhteistyökuvioita, palautetta, juttutoiveita ja vihapostia vastaanotan ilmomielin osoitteeseen: everfit( at) luukku.com.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta