Laihtuvat varpaat

Dieetin neljäs viikko alkaa olla kohta loppusuoralla. Olisi mukava laittaa tähän huikeita muutoskuvia, mutta en ole ottanut niitä. Enkä usko, että ne olisivat tässä vaiheessa erityisen huikeita. Eivät ainakaan nyt, kun kulautin juuri ruoan päätteeksi jättimäisen kupillisen teetä mahan täytteeksi. Burp.

Kehonkoostumuksen huomaan kyllä muuttuneen hieman ja olen saanut kommentteja siitä, että olen laihtunut tunnistamattomaksi (öhm, ehkä kilo tippunut painoa…) ja että kroppa on muokkaantunut erityisesti takaloosterin tietämiltä. No ja sehän passaa!

Itse on sokea muutoksille, mutta en voinut ummistaa silmiäni siltä tosiseikalta, että kyllä minä vaan olen laihtunut! Yhden koon verran pienentynyt! Huikeaa! Huraa! Edistystä! Game is on!

Vaan. Se koko ei ole suinkaan housukoko. Eikä se ole edes kuppikoko. Koska tyhjästä on paha nyhjäistä – kuppikokoa ajatellen. Kyseessä on kengännumero! Jouduin kenkäkaupassa ostamaan kokoa pienemmän klopottimen kuin tavallisesti ja kaiken lisäksi minulle on ilmaantunut kiusallinen vaiva. Olipas ärsyttävästi ilmaistu, tämähän kuulostaa nyt joltain peräpukamamainokselta, hei hyi! Mutta ei mitään sen sorttista, jatka vain lukemista, veikkonen! Tämä traaginen vaiva tulee siitä, että päkiän alla oleva rasvatyyny on litistynyt kuin 20 vuotta käytetty untuvatyyny ja tämän myötä kävellessä luu hankautuu mukavasti kenkää/kovaa pintaa vasten.

IMG_1581[1]

Mutta olen järkeillyt asian siten, että oikeastaan on varsin hyvä seikka, että laihtuminen on alkanut vartaloni distaaliosista. Olisi harmillista, jos kutistuminen olisi verottanut ensimmäisenä aivokudosta. Toisaalta, pääni lotisee sen verran täynnä keltaista nestettä, että ei olisi ollut mitään vaaraa. Mutta toki haluan suojella vähäisiä aivosolujani dieetin haittavaikutuksilta.

  IMG_1580[1]

Viikot 3 ja 4 ovat pääosin menneet mukavassa glittersumussa ja keväthumussa. Ei ole tuntunut dieetiltä. Paljon ruokaa ja hedelmiä = herkkua.  Alkuviikollakaan ei vielä muutoksia ruokavaliossa näkynyt, mutta menin sitten valmentajalle marisemaan, että olo on nesteinen uusien allergialääkkeiden käyttöönoton myötä ja painokin humpsahtanut 500g ylös, Joten jouduin jättämään jäähyväiset omenalle! Tämä on ehkä mun katkerin menetys tähän asti. Omenan ja ananaksen poistuminen ruokalistasta. Yhyyyy.

paita

Olisipa muuten hienoa, kun joku pitäisi ruokablogia dieettipöperöistä. Kaikki vain kirjoittelevat superfoodeista kasatuista herkuista ja proteiinipitoisesta leipomisesta. Joku voisi ehdottomasti aloittaa blogin, jossa ideoisi kivoja annoksia sallituista ruoka-aineista. Siis kanasta, riisistä, parsakaalista ja muusta hulppean herkullisesta dieettisapuskasta. Itse kun tekee aina vain samoja pöperöitä, joita nyt ei voi varsinaisesti kehua maailman hohdokkaimmiksi ja mielekkäimmiksi tekeleiksi, niin maistuisihan se kun joku olisi kehitellyt jotain hieman mielikuvituksellisempaa. Valmis ohje! Kyllähän niistä ruoista varmasti saisi mielenkiintoisia ja maistuvia, kun vähän panostaisi. Huono tapa vain muhjata ainekset epämääräisillä keitto- ja paistoajoilla.

Jorinani ovat nyt olleet varsin dieettipainotteisia. Taisin vasta jauhaa täällä siitä, että ruoan ja dieetin ei pidä antaa pyörittää elämää, mutta kyllähän se näiden lätinöiden perusteella siltä vaikuttaa, että päässäni eivät muut asiat saa sijaa, kuin ruoat. Totta puhuakseni minulla vain ei taida olla sen tähdellisempää kerrottavaa. Olisi siinä tapauksessa, jos intoutuisin yhtään viemään blogiani asialinjalle, mutta kun on niin paljon mukavampaa puhua joutavia, kuin kirjoittaa mistään oikeasti hyödyllisestä, kuten proprioseptiikasta ja vestibulaarijärjestelmistä, joita käsittelevää jargonia minulla on englanniksi naputeltuna tässä ruudullani auki. Pitäisi kenties palauttaa pari kuukautta sitten umpeutuneesta deadlinesta huolimatta jääneet tehtävät tässä pikkuhiljaa… Se olisi jotain se!

What are you doing!?
What are you doing!?

Viime loikkatreenien jälkeen jalat olivat aivan totaalisessa jökissä ja vedot pakottivat vatsalihaksissa vielä toissapäivänä. Huomenna olisi jälleen aika mennä tappamaan jalat Harjun portaisiin ja pururadalle. Valmistautunen tänään urakkaan saunomalla pitkän kaavan mukaan ja perehtymällä ihmisen henkiseen prosessiin ja miesten infrastruktuuriin Kumman Kaa-asiaohjelman parissa.

IMG_1201[1]

Kisabikinit. IIIIIIH! EI mene kauaa, niin pääsen näpertämään niitä. Minunhan piti ensin tilata kisabikinit Sewn in the Sunilta, mutta kyllästyin pitkiin vastausaikoihin ja aloin epäillä bikinien laatua, joten vaihdoin bikinitilaukseni suomalaiselle Sahara Beauty & Designille. Sain alusta asti selkeää ja loistavaa palvelua ja ennen kaikkea nopeaa sellaista. Kiitos Sanna!! Nyt on varausmaksu maksettu ja odottelen sormet syyhyten, että pääsen hypistelemaan kangasvaihtoehtoja. Väri ja conenctorit on jo päätetty, mutta koska haaveilemaani paljettikangasta ei ole, on keksittävä jotain muuta tilalle. Eiköhän se onnistu.

http://www.aliexpress.com/store/product/100piece-lot-plating-bikini-connector-for-swimsuit-Free-shipping/901314_1510779193.html
http://www.aliexpress.com/store/product/100piece-lot-plating-bikini-connector-for-swimsuit-Free-shipping/901314_1510779193.html

Kisakorut hankin jyväskyläläiseltä yhteistyökumppanilta Plicolta! Heiltä sain tälläkin viikolla aivan ihania uutuuskoruja ja killuttimia, sekä pyynnön mennä malliksi ensi perjantaina pidettävään muotinäytökseen! Voi rähmänkäpälä, kun minulla on silloin merkitty kalenteriin tympeästi iltavuoro. Toivotaan, että saisin jonkun työkaverin lahjottua vuoronvaihtoon, niin pääsisin catwalkille kompuroimaan hame korvissa!

IMG_1553[1]

Sunnuntaina luvassa poseeraustreenit. Ei kun vaan viemään kouluratsastusohjelmani muiden nähtäväksi. Häpeä nurkkaan ja kopsuttelemaan! Kun vain malttaisi pitää kavionsa ojennuksessa ja vauhdin maltillisena… Jos innostun oikein itseäni nolaamaan, saatanpa tarjota teille videomateriaaliakin kopsuttelustani. Popcornit joudutte kyllä hankkimaan itse!!

 

 

 

Eveliina

Terveys-ja hyvinvointialan moniottelija - fysioterapeutti, valmentaja ja kouluttaja. Ikuinen opiskelija. Vapaa-ajalla intohimoinen liikkuja, lukutoukka, haaveilija, amatööripaakari ja kuohuviinin ystävä. Blogistani ei löydy täydellisen glamoröösiä fitnesselämää, vaan pikemminkin lattialle tippuneita munia ja maljakkoon kuihtuneita kukkia - elämää. Yhteydenotot everfit(at)luukku.com

3 vastausta artikkeliin “Laihtuvat varpaat”

 1. Hyvä pylly, nam nam 8)
  *sniik* nuhanenä kohta taas hien maussa kiinni.
  Ei nyt puhuta kuumeen nostamasta hiestä.

 2. Kyllä, siis tommonen dieettiblogi ois huikee! Semmonen missä kerrottais miten parsasta saa vähemmän parsamaista ja riisistä vähemmän puuroa. Miten kanan saa vähemmän kuivaksi ilman kastiketta ja rahkat makeiksi ilman sokeripussia. Siis voisko joku tehdä, pliis?? 😀

  http://www.sonjakorpela.fitfashion.fi

 3. Hei superberse moikka! oon liian väsynyt analysoimaan postaustasi sen kummemmin, mut hei, be sad! aiiiiiivan mahtava teksti. XD
  ps en oo syöny tänää jäätelöö ku ennnoo ehtiny. 😀
  oot tosi ihana. tykkään susta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta