Blogikilpailun voittaja!

Dieettiläinen täällä ruokahimoissaan pisti pystyyn kilpailun, johon pystyi vastaamaan överillä/erikoisella ruokahimollaan. Paljon oli kyllä erinomaisia ideoita, eikä oikeastaan mitään erityisen ällöttävää. Odotin kyllä oikeasti jotain kalakeittoa kermavaahdolla-tyyppisiä tarinoita. Mutta ihanan överirasvaistasuolaistamehukasta mehuttelua oli havaittavissa kommenttiboksissa. Sopivan övereitä, että pää alkoi pyöritellä vaikka minkämoisia haaveita suklaafondueen dipatuista juustonaksuista aina keitettyyn kondensoituun maitoon. Hmm, oisko sekin hyvää juustonaksujen kera?

Foodinin voittopaketti lähtee nimimerkille Aino. Suolaisen ja makean kombinaatio, jota en ole testannut: pekonia ja maapähkinävoita. Ai että sitä rasvan määrää! Voin jo tuntea kalvon kieleni päällä! Ei ollenkaan hullumpaa krapulapäivän (siis eihän kuntoilevilla ihmisillä sellaisia ole) mutusteltavaa. Ehkä. Aika erikoinen, mutta mieluummin maapähkinävoita pekonilla kuin sellerillä, hyhyyyh!

IMG_2366[1]

foodin-300

Kakkosyllärilohdutuspalkinto napsahtaa nimimerkille UnelmaSanelma aivan unelmaöveristä mutakakusta. Piparkakkupohjaa, pätkiksiä. Ja vielä jätskiä. Uijuijuiiij! Jos pullahdan kisojen jälkeen, tiedätte ketä syyttää!

Laittelen voittajille vielä sähköpostia! Aino pääsee kokeilemaan pekonia lakritsijauheella ja karamellitipoilla höystettynä ja UnelmaSanelma saa kenties tykötarpeita kakkuövereitä varten.

Kiitos kaikille vastanneille! Maapähkinövoita ja pekonia kaikkien juhannuspöytiin!!

 

everfit

Täällä hyvinvoinnista, terveydestä, liikunnasta, omasta elämästään ja kaikkien asioiden ohi kirjoittelee henkilökohtainen valmentaja ja pian valmistuva fysioterapeutti. Olen elämäntapatunari ja huonolla huumorintajulla paiskattu savolaissyntyinen keskisuomalainen. Innokas treenaaja, turhan avoin hölösuu, vaimo ja amatöörikotipaakari. Blogi sai alkunsa, kun päätin muuttaa jahkailun tosiasiaksi ja lisätä kuntosalitreenilleen tavoitteen = pyllistelyn bikini fitness-lavoilla. Tästä blogista et kuitenkaan löydä mitään turhan glamoröösiä fitnesshuumaa, enemmänkin parsankatkuista puujalkavitseilyä ja mietteitäni kvanttimekaniikan suhteesta luumukiisseliin. Yhteistyökuvioita, palautetta, juttutoiveita ja vihapostia vastaanotan ilmomielin osoitteeseen: everfit( at) luukku.com.

Yksi vastaus artikkeliin “Blogikilpailun voittaja!”

  1. Apua, jee! 😀 mä en ikinä voita mitään, ehkä tän kunniaks käyn ostamassa pekonia ja maapähkinävoita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta