Meikkausta Jyväskylän SM-karsintaan 13.9. !

Tuletko 13.9. Jyväskylän SM-karsintoihin pyllistelemään pikku pikku bikineissä? Vieläkö sinulta puuttuu asiaankuuluva sotamaalaus? Tai ehkä luottomeikkaajasi suteineen on estynyt tulemasta?

glow

Yhteistyökumppanini  salon GLOW huolehtii omasta kisalookistani ja heiltä löytyy vielä aikoja kisameikkiin. Meikkaajana toimii vakkari-ripsihuoltajani, ihastuttava Piritta, joka ei varmasti tee tätimäisiä u-kulmakarvoja tai tuhruisia pandameikkejä – ellet juuri sellaisia vaadi. Piritta on itsekin todella kiinnostunut fitnesslajeista. Ei ole tarvinnut tuppisuuna odotella valmista, kun jutusteltavaa on riittänyt!

                                                       piritta_glam

Lavameikin tulee olla tumma ja näyttävä, jotta se erottuu. Mutta on tärkeää, että meikillä luodaan kasvoille myös valoa, jotta saadaan korostettua kulmaluuta, poskipäitä ja silmän sisänurkkia.

Kisameikin hinta 100e. Hintaan sisältyy suunnittelu,  koemeikki ja kaikki tarvittavat materiaalit tekoripsineen päivineen.

Jos kiinnostuit, laita sähköpostia [email protected], aiheena : Kisameikki

glow

mg_1639

everfit

Täällä hyvinvoinnista, terveydestä, liikunnasta, omasta elämästään ja kaikkien asioiden ohi kirjoittelee henkilökohtainen valmentaja ja pian valmistuva fysioterapeutti. Olen elämäntapatunari ja huonolla huumorintajulla paiskattu savolaissyntyinen keskisuomalainen. Innokas treenaaja, turhan avoin hölösuu, vaimo ja amatöörikotipaakari. Blogi sai alkunsa, kun päätin muuttaa jahkailun tosiasiaksi ja lisätä kuntosalitreenilleen tavoitteen = pyllistelyn bikini fitness-lavoilla. Tästä blogista et kuitenkaan löydä mitään turhan glamoröösiä fitnesshuumaa, enemmänkin parsankatkuista puujalkavitseilyä ja mietteitäni kvanttimekaniikan suhteesta luumukiisseliin. Yhteistyökuvioita, palautetta, juttutoiveita ja vihapostia vastaanotan ilmomielin osoitteeseen: everfit( at) luukku.com.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta