PLICO-arvonnan voittaja!

IMG_4054[1]

Ihanasti tuli vastauksia viikko sitten julkaistuun kilpailuun! Paljon oli hyviä vastauksia, joten olipa hyvä, että olin päättänyt arpoa voittajan summamutikassa. Olisi ollut vaikea valita!

Monet hellivät itseään herkuilla, lohduttautuivat äitin tai puolison helmoissa. Osa taas porhalsi suutuspäissään lenkille, treenaamaan tai nyrkkeilysäkkiä paiskomaan. Mahtui joukkoon muutama rauhoittujakin. Pisteet siitä teille! Osaisinpa itsekin rauhassa tuumailla asiaa, enkä kiihtyisi nollasta sataan sekunnissa ja pistäisi päälle hulinoita!

PLICO:n Anna Smith-lompakko ja kaulakoru lähtevät nimimerkille Peppis! Onnea! Toivottavasti tykkäät! Utelen vielä sähköpostilla osoitettasi, niin pääset pian hypistelemään palkintoasi.

Pienet muistamiset lähtevät myös Tytille ja Jaanalle tsemppaavista ja asiapitoisista kommenteista. Kiitos niistä! You made my day!

Kiitokset PLICOLLE lahjuksista!!

PS. Hirmuisesti uusia laukkuja ja lompakoita!!

PLICO.FI-ACCESSORIESTORE-LOGO-2

 

 

Eveliina

Terveys-ja hyvinvointialan moniottelija - fysioterapeutti, valmentaja ja kouluttaja. Ikuinen opiskelija. Vapaa-ajalla intohimoinen liikkuja, lukutoukka, haaveilija, amatööripaakari ja samppanjan ystävä. Blogistani ei löydy täydellisen glamoröösiä fitnesselämää, vaan pikemminkin lattialle tippuneita munia ja maljakkoon kuihtuneita kukkia - elämää. Yhteydenotot eveliinarau(at)gmail.com

2 vastausta artikkeliin “PLICO-arvonnan voittaja!”

  1. 🙂

    Mulla on vankka usko sun pärjäämiseen, koska sulla on todella hyvä vartalo bikiniin ja hyvä meininki. Siksi on helppo tsempata ja kannustaa ”pienistä” vastoinkäymisistä huolimatta. Ja toisaalta tuli mitä tuli niin putoat varmasti aina jaloillesi 🙂

    • Kiitos Jaana! Ja näin on, tuli mitä tuli, minuahan ei lannisteta 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta