PLICO-arvonnan voittaja!

IMG_4054[1]

Ihanasti tuli vastauksia viikko sitten julkaistuun kilpailuun! Paljon oli hyviä vastauksia, joten olipa hyvä, että olin päättänyt arpoa voittajan summamutikassa. Olisi ollut vaikea valita!

Monet hellivät itseään herkuilla, lohduttautuivat äitin tai puolison helmoissa. Osa taas porhalsi suutuspäissään lenkille, treenaamaan tai nyrkkeilysäkkiä paiskomaan. Mahtui joukkoon muutama rauhoittujakin. Pisteet siitä teille! Osaisinpa itsekin rauhassa tuumailla asiaa, enkä kiihtyisi nollasta sataan sekunnissa ja pistäisi päälle hulinoita!

PLICO:n Anna Smith-lompakko ja kaulakoru lähtevät nimimerkille Peppis! Onnea! Toivottavasti tykkäät! Utelen vielä sähköpostilla osoitettasi, niin pääset pian hypistelemään palkintoasi.

Pienet muistamiset lähtevät myös Tytille ja Jaanalle tsemppaavista ja asiapitoisista kommenteista. Kiitos niistä! You made my day!

Kiitokset PLICOLLE lahjuksista!!

PS. Hirmuisesti uusia laukkuja ja lompakoita!!

PLICO.FI-ACCESSORIESTORE-LOGO-2

 

 

everfit

Täällä hyvinvoinnista, terveydestä, liikunnasta, omasta elämästään ja kaikkien asioiden ohi kirjoittelee henkilökohtainen valmentaja ja pian valmistuva fysioterapeutti. Olen elämäntapatunari ja huonolla huumorintajulla paiskattu savolaissyntyinen keskisuomalainen. Innokas treenaaja, turhan avoin hölösuu, vaimo ja amatöörikotipaakari. Blogi sai alkunsa, kun päätin muuttaa jahkailun tosiasiaksi ja lisätä kuntosalitreenilleen tavoitteen = pyllistelyn bikini fitness-lavoilla. Tästä blogista et kuitenkaan löydä mitään turhan glamoröösiä fitnesshuumaa, enemmänkin parsankatkuista puujalkavitseilyä ja mietteitäni kvanttimekaniikan suhteesta luumukiisseliin. Yhteistyökuvioita, palautetta, juttutoiveita ja vihapostia vastaanotan ilmomielin osoitteeseen: everfit( at) luukku.com.

2 vastausta artikkeliin “PLICO-arvonnan voittaja!”

  1. 🙂

    Mulla on vankka usko sun pärjäämiseen, koska sulla on todella hyvä vartalo bikiniin ja hyvä meininki. Siksi on helppo tsempata ja kannustaa ”pienistä” vastoinkäymisistä huolimatta. Ja toisaalta tuli mitä tuli niin putoat varmasti aina jaloillesi 🙂

    • Kiitos Jaana! Ja näin on, tuli mitä tuli, minuahan ei lannisteta 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta