Onneksi tänään oksetti ainoastaan aamuaerobinen.

Olette varmaan kuulleet sen sanonnan, että kun elämä antaa sitruunoita, valmista niistä limonadia? Entäs jos elämä antaa ruokamyrkytyksen/oksennustaudin tai kroppa muuten vain saa hepulin? Mitä valmistaa siitä?

Portaat kutsuivat silti aamulla. Hop hop!
Portaat kutsuivat silti aamulla. Hop hop!

Elämäni tuntuukin ajoittain olevan kovempi vitsiniekka kuin minä. Toki olen aina arvostanut mustaa ja jopa sairastakin huumoria, mutta joku raja siinäkin. Eilen tulin töissä kotiin ja kerkesin pari tuntia puuhastella, kunnes  alkoi jonkin sortin eritteiden poistumisoperaatio kehosta. Olenhan kitissyt sitä, että kroppa on nesteinen ja haluaisin nähdä miltä se tyhjennyksen jälkeen näyttää. Sitä saa mitä tilaa… Että jospa tämä nyt oli sitten harjoitusta viimeistelyviikkoja ajatellen. Henriikka Klemettikin (täydellinen kroppa!!) eräässä haastattelussa sanoi, että kaikki mitä hän tekee on suunniteltua ja liittyy hänen urheiluunsa. Jos syö jäätelön, on sekin suunniteltu juttu. Tämäkin siis oli ihan suunniteltu juttu! Oli oli!

IMG_4535[1]

Mutta aika hyvä juttu toisaalta. Nyt olo tuntuu suorastaan SUPERILTA kun vertaa eiliseen. Vaikka olenkin edelleen yksi vetkula fletkumato ja näytän kelmeältä toukalta. Mutta havaittavissa on enemmän ihmismäisiä vivahteita, kuin eilen. Olin enemmän sellainen  vuosia varjossa elänyt Klonkku kuin hehkeä bikinumuija. Ja naapurinlapsen kavahtaessa kauemmas ja puuskahtaessa ”HIRVIÖ” en voinut olla täysin varma, tarkoittiko mukula minua vai Ruho-koiraani. Onni onnettomuudessa: salitreeni tuli tehtyä eilen aamulla jo ennen töitä. Wuhuu! Oli vielä seuraakin, kun kanssani samassa luokassa kilpaileva Pauliina tuli testaamaan kotisaliani Satsia ja nauttimaan ilmastoidusta tilasta. Ei mitään armotonta rääkkiä, keskittymistä tuntumaan.

Ettei nyt menisi aivan kitinäksi, niin hyviä treenejäkin on tässä mahtunut mukaan ja kyllä täällä välllä ollaan jopa positiivisella mielelläkin liikenteessä. Te lukijat saatte toimia terapeutteinani! Tänne on mukavaa rutista silloin, kun sheikkeriin on jäänyt lemuamaan vanha palautusjuoma tai paino on noussut sen 50g. Ei tule sitten yksin märsättyä ja märistyä, kun fitnesslaiffi potkii kankuille. Tai toki tulee, mutta sehän se onkin parasta, että voi kitistä samoista asioista useampaan kertaan.

IMG_4544[1]

IMG_4556[1]

Tokihan sitä moneen kertaan miettii, että pitäisikö minun kirjoittaa hommasta eri tavalla. Etenkin, kun nykyiset ja tulevat asiakkaanikin tekstejä lukevat. Pitäähän minun näyttää esimerkkiä. Mutta toivon, että esimerkiksi riittää se, että yritän, teen parhaani, enkä lannistu siitä, että homma välillä hieman kusee eikä olekaan niin kivaa. Kuka siitäkään sitten hyötyisi, kun yrittäisin olla yli-ihminen ja jankuttaa, että tää on parasta ja parsakaali maistuu. Mutta heh, ei onneksi tarvitse parsakaalin maistua, kun sitä ei ole ruokavaliossa ollut yli kuukauteen. Luksusta. Sori vaan parsakaali, mutta maistut paremmalta paksun kuohukermagratiinin alla.

IMG_4566[1]

Huomenna töiden jälkeen huruuttelen jälleen SALON GLOW:lle ottamaan hieman rusketusta. Olen luomusti aivan yhtä marinoimaton broileri vielä tässäkin vaiheessa kesää, kuin olin talvellakin. En ehkä ihan niin sinertävään taittava. Enpä tosin ole itseäni juuri grillannutkaan auringossa. Suihkurusketus on näppärä tapa saada lisää väriä iholle. Ja kyllä sitä näyttää terveemmältä ja paremmalta kun on iholla jotain muutakin kuin sinertäviä verisuonia ja mustelmia!

glow

Varasin Jyväskylän kisoihin kisavärin Tanner’silta, joka levittää Jan Tanan suihkurusketuksena. Yksi kerros perjantaina ja toinen lauantaiaamuna. Eipähän tarvitse itse sählätä ja ährätä väripurkkien kanssa ja ottaa stressiä siitä, että lavalle astelee ruskeanlaikukas Tohvikki-kanttura. Ainakin uskon, että lopputuloksesta tulee tasaisempi tällä menetelmällä, kuin kotona sutien. Siis sekin stressinaihe poissa.

Jaa’a! Vielä kun saisi bikinit koristeltua, niin homma alkaisi olla sillä mallilla, että kai tässä kannattaisi vain antaa mennä ja nautiskella matkasta. Eikä kurttuotsaisena vaan suorittaa menemään. Helpommin sanottu, kuin tehty. Ehkä viimeisinä päivinä onnistun. Sitten kun ei enää märsäämisellä ole ainakaan hyötyä, kun hommat on jo tehty! Sitten se on vaan menoa!

Nyt ystävälle leivottuja mokkapaloja kiikuttamaan ja hipeltämään BODY CTRL-putiikille kisoihin passaavia napakoruja ja muuta blingiä. Pitäähän Svarowskeja olla myös navanröllykassa kimmeltelemässä! More is more.

Eveliina

Terveys-ja hyvinvointialan moniottelija - fysioterapeutti, valmentaja ja kouluttaja. Ikuinen opiskelija. Vapaa-ajalla intohimoinen liikkuja, lukutoukka, haaveilija, amatööripaakari ja kuohuviinin ystävä. Blogistani ei löydy täydellisen glamoröösiä fitnesselämää, vaan pikemminkin lattialle tippuneita munia ja maljakkoon kuihtuneita kukkia - elämää. Yhteydenotot everfit(at)luukku.com

3 vastausta artikkeliin “Onneksi tänään oksetti ainoastaan aamuaerobinen.”

  1. Jännittää jo teidän kaikkien Jyväskylän tyttöjen puolesta. Täällä liput hommattu ja kovasti jo odotellaan karsintapäivää:) Enjoy the ride ja tsemppiä!

    • Et ole Sanna ainoa, jota jännittää! IIIK! Kiitos tsempeistä!!! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta