Kuukausi kisoihin!

Jaaha. Se olisi 4 viikkoa plus muutama hassu päivä koitokseen. Voi hyvän tähden!

Jotain on tapahtunut.
Jotain on tapahtunut.
n. 11cm kutistunut vyötärö
n. 11cm kutistunut vyötärö

Tuntuu, että pääsiäisestä on jo ikuisuus. Silloin kulautin viiniä kitaan ja söin mahani niin pinkeäksi, että ajattelin pärjääväni niillä varastoilla viikkoja! Nälkä oli kyllä ihan jo heti seuraavana päivänä. Ja olisin voinut siltä istumalta vetää toisenkin pellillisen sämpylöitä. Vaan ei auttanut, silloin alkoi dieetti. Kisadieetti! Toisaalta tuntuu siltä, että vastahan tämä touhu alkoi. Vasta mulla oli viikkoja kulunut 9 ja jäljellä ties kuinka monta. ”On tässä vielä aikaa…” Onhan tässä aikaa joo. Se nelisen viikkoa. Ei kovin paljoa. Varsinkin kun poseeraukset ovat edelleen sitä Bambi on Ice-tyyliä ja jännitän kävelyä niin paljon, että en voi edes treenikavereitani katsoa ilman että horjahtelen jokaiseen ilmansuuntaan ja liikun kolibrin vauhdilla. Mutta muuten ei kyllä kolibrimaisesta keveydestä voida puhua…

Kesäkin humahti ihan silmänräpäyksessä. Ja tässä sitä nyt ollaan. Ihan oikeasti konkreettisesti menossa lavalle. Minä! On varattu koemeikit ja rusketukset. Bikinit ovat pian valmiit. On tilattu hiuslisäkettä ja mietitty koruja. Kolmen viikon päästä jään viimeiselle kesälomapätkälle ja viimeistelyviikko alkaa. Mitä ihmettä!

Olo on ollut parempi. Viime viikolla kun kirjoitin megalomaanisen avautumispakettini, voin kyllä niin huonosti, että hirvitti. Naapurin tullessa kahville jouduin kömpimään makuuasentoon keittiön lattialle, ettei sumenisi vintti, enkä muista muutamasta päivästä mitään. Olin vain sekavana horissut siitä, että Tuomas on lähdössä viikonlopuksi johonkin. Vaikka ei edes ollut.

IMG_4656[1]

Kuitenkin kun otti asiat kunnolla pöydälle, pakottautui lepäämään, puhui ja vatuloi näitä asioita, tuntui tolkku palaavan päähänkin. Sen jälkeen olen ollut useampana päivänä kohtuullisen vireä. Ja kun vielä ilmat ovat viilentyneet mukavasti, tunnen olevani ihan ihminen.

Viikonloppu lepoa, pakotettua unta ja ihanaa rentoutumista ystävien parissa. Ydinstäväporukkani ensimmäiset häät olivat lauantaina. Toki odotin häitä innolla ja onnella, mutta pelkäsin kuntoni puolesta, kun en esim perjantai-iltapäivänä jaksanut olla juuri lainkaan pystyasennossa. Ihanaa kuitenkin oli ja hyvin meni.  Sain kesän toisen morsiuskimpun kimpunheitossa ja voitin hääkakkukilpailun leipomallani vadelma-kinuski-juustokakulla. Jesss!! Oli ilmeisen maistuvaa, sillä muruakaan ei kakkuvadille jäänyt!

IMG_4659[1]

Vain pari totaaliväsähtämistä, mutta Pepsi-Maxilla selvittiin! Olisihan se kuohuva kieltämättä maistunut. Mutta oli ihanaa fiilistellä sitä, että pian päästään tyttöjen kanssa nuo kaapissa odottavat kuohuviinit siemailemaan. Kaipaavat kuulemma huppeli-Eveä, jolla on hymy korvissa! Katsotaan reilun 4 viikon päästä, millainen on dieettiläisen kunto lasillisen jälkeen…

IMG_4667[1]

Ystävät ja perhe ovat tukeneet kärsivällisesti koko projektin ajan. Ei ole tarvinnut puurtaa yksin. On myötäeletty, tsempattu, fiilistelty, lohduteltu ja välillä vähän parjattukin lajia ja minua, kun tällaiseen touhuun lähdin. Mutta samalla on tuntunut siltä, että kaikki ovat olleet minusta todella ylpeitä ja aidosti onnellisia siitä, että olen metsästämässä unelmia. Täytyy sanoa, että blogi ja sosiaalinen media ovat myös antaneet paljon. Tämä blogihan oli kerrassaan mainio idea! Vaikka sen meinasin jättää vain omia silmiäni varten. No, nyt ovat pakarat vilkkuneet yhden jos toisenkin verkkokalvoilla… Olen saanut huikeita yhteistyökumppaneita, joista on ollut iso hyöty ja apu. Ennen kaikkea olen saanut uusia tuttavuuksia ja huikeasti tsemppiä, kommentteja ja kokemuksia,. Kanssakilpailijat ovat tsempanneet ja olen saanut todella hyviä vinkkejä ja kannustusta. Isoimmat kiitokset teille kaikille! Tulkaa kakulle 5 viikon jälkeen? Voin keittää jopa kahvia, jota olen sosiaalisen painostuksen vuoksi opetellut varovaisesti juomaan. Olen täysin tee-ihminen, mutta kun kylmä kahvi kerran kaunistaa ja kahvin pitäisi lisätä rasvanpolttoa, niin onhan tämä kortti pakko katsoa. En tosin voi sietää mustaa, kuumaa kahvia. Juon kahvini kylmänä. Vahvaa kahvia, loraus maitoa, hieman karppisokeria aka eritrytolia ja vanilja-aromia tai vaniljasteviaa, loraus jotain maitoa (itse laitoin mantelimaitoa, mutta kookosmaito ois varmaan ihan ykkönen). Jäitä, blenderiin ja pilli pystyyn. Jos haluaa tästä kunnon voimasumppilörön, niin MCT-öljyä loraus. Oikeasti aika hyvää!! Toimii herkkuhimoon ja saa myös vatsan toimimaan. Kertoisinko siitä hieman lisää? Ohje bongattu Essiltä. Kiitos, makoisaa on!

Clipperin luomukahvi 4,85€ FitnessFirst
Clipperin luomukahvi 4,85€ FitnessFirst
vaniljastevia (1)
Vaniljastevia Foodinilta 12.95€
mctrightsize
MCT-öljy 12,90€ FitnessFirst

foodin-300

 

Kakka- eikun kahvijutut sikseen.

Ruokavalio muuttui. Nyt se mankumani ketoosi sitten laitettiin tulille. Meinasi se edellämainittu viisikirjaiminen sana lurahtaa housuun, kun valmentaja aloitti viestinsä: ”Laitan sut nyt tosi koville…” Mutta eipä hätä ollut tämän näköinen. Puurolle sanoin mielessäni hei heit jo aiemmin, eikä kadonnut riisikään aiheuttanut mitään tuntemuksia. Mutta ei maitorahkaa eikä marjoja. Yhyyy. Itken! Olen kuitenkin aina ollut kovasti makean perään. Marjat, mehukeitto ja maitorahka ovat olleet suurta herkkua. Enkä tajunnut, että nekin nipistellään pois. Voi rähmä. Munat tekivät näyttävän comebackin ja mikäs siinä, kyllä maistuu taas, eikä kauaa tarvitse puputtaa. Eikä vieläkään parsakaalia, jes! Suurimmat eläköön-huudot siitä. Onneksi raejuustoa on. Sehän on melkein kuin riisipuuroa, jos siihen sekottaa kanelia?

Kyllä kelpaa näyttää peukkua puurolautasellisen takaa!
Kyllä kelpaa näyttää peukkua puurolautasellisen takaa!
So happy I could die <3
Mites tää herkullinen salaatti. So happy I could die <3
Kahvihuoneessa tuoksui pullat, keksit, banaanit ja omenat, mutta onneksi mulla oli herkullista ja mehevää kurkkua. #fitnesslife4eva! #healthylifestyle #lovediet #ilovemycucumber
Kahvihuoneessa tuoksui pullat, keksit, banaanit ja omenat, mutta onneksi mulla oli herkullista ja mehevää kurkkua. #fitnesslife4eva! #healthylifestyle #lovediet #ilovemycucumber

 

 

 

 

Eveliina

Terveys-ja hyvinvointialan moniottelija - fysioterapeutti, valmentaja ja kouluttaja. Ikuinen opiskelija. Vapaa-ajalla intohimoinen liikkuja, lukutoukka, haaveilija, amatööripaakari ja samppanjan ystävä. Blogistani ei löydy täydellisen glamoröösiä fitnesselämää, vaan pikemminkin lattialle tippuneita munia ja maljakkoon kuihtuneita kukkia - elämää. Yhteydenotot eveliinarau(at)gmail.com

6 vastausta artikkeliin “Kuukausi kisoihin!”

 1. Toi salaantinsyöntikuva :’D nauran sille täällä vedet silmissä :D:D

 2. Moikka! Sorry, kommentoin sulle tänne aikojen taakse:) Voisinko saada ton sun voittajakakun (vadelma-kinuskijuustokakku) ohjeen? Mulla on kunnianhimoinen tavoite leipoa ite mun valmistujaistarjottavat.. Noo saa nähdä miten käy mut pitäähän sitä ihmisellä olla kunnianhimoisia tavoitteita elämässä:D en oo mikään kummoinen leipuri, viimeksi kakkupohjaan tuli outo ylimääräinen vahamainen kerros, mut veikkaan että se johtui uunista.. Varmasti. Kyllä.

  Sulla on tosi hauska ja viihdyttävä kirjoitustyyli ja kiva blogi!:) Oon lukenut sun melkein kaikki postaukset mut nyt palailin aikani kuluksi lukemaan näitä sun vanhoja juttuja uudestaan. Ihanaa syksyä ja joulunodotusta (eiks sitä saa jo alkaa fiilistellä;D)<3

  • Voi kiitos paljon, ihanaa, että olet blogini parissa viihtynyt! Juuri tällaisten kommenttien takia blogia on ollut ihanaa kirjoittaa. Kun vain saisi järjestettyä enemmän aikaa ja olisikin aina niin nokkelalla ja hassunhauskalla tuulella, että saisi jotain oikeasti viihdyttävää luettavaa aikaiseksi!

   Tuota kakkuasiaa täytyy oikein tuumata, sillä teen yleensä kakut ihan täysin oman pääni mukaisilla resepteillä! Muistaakseni kuitenkin tuon vadelma-kinuskikakun löin ihan paperireseptille, kun sitä siihen aikaan kovasti minulta kysyttiin. Minäpä vaikka sujautan sen sinulle joku päivä sähköpostia!

   Ja hei ihan todellakin saa fiilistellä joulua! Itsehän olen jo yhden litran glögiä hörppinyt alas. 😀

  • Kiitos vastauksestasi!:) Ja tosi kiva, jos viitsit laittaa reseptiä tulemaa jossain vaiheessa, mut ei paineita!:D Oih, voisin kyllä itekin joku ilta rentoutua ja joulufiilisetellä ennakkoon glögin ja ehkä jopa pipareiden parissa:)<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta