Vaihdetaan huonolaatuinen eineslihapulla laadukkaaseen sisäfilépihviin.

Kilpaileeko amatööri-fitnesstörppö vuonna 2015 vaiko eikö?
Olisin voinut pitää kaikkia jännityksessä siihen asti, kun kilpailijalisenssit lunastaneiden lista tulisi näkyviin. Mutta haluan nyt kertoa tarkoin varjellun salaisuuden ja vastauksen varmasti miljoonia suomalaisia askarruttaneeseen kysymykseen! Nyt näin ihan vaatimattomasti ilman suurempia pressitilaisuuksia tai stadionkeikkaa.

Jos mä jotain tiiän niin sen et mihin tätä peukkua käytetään! Kas näin!

En kilpaile.
Vastaus kysymykseen kaksi (Oiiiii, oletko raskaana???): En ole.
Vastaus kysymykseen kolme (Hö, miksi et?): No koska! Ensi vuosi on hektinen. Olisi yhdet häät tuossa heinäkuussa ja minun pitäisi leipoa itsestäni fysioterapeutti. Oumaigaad.                        Vastaus kysymykseen kolme, joka ei oikeastaan ole kysymys (No hyvä ettet kisaa, koska sun kroppa on ihan sekaisin ja pää on ihan sekaisin ja sä oot ihan sekaisin plus opettele kävelemään ensin korkokengillä ja sulla on samanlainen nenä kuin näädällä) Pus. Ihana maailma, setä olet aivan vihreä! (Ööö?)

maxresdefault

No, oli miten oli!

Keväällä kuitenkin dieetataan pari kiloa, että pääsen survoutumaan häämekkooni! Jota en ole vielä tosin hankkinut. Mutta se on varmasti niin ihonmyötäinen makkarankuori, että kävelen kuin geishat, en voi hengittää ja syön ainoastaan kolme keksiä koko hääpäivänä. No, ehkä yhden salaatinlehden. Ja pullollisen samppanjaa.

Teen varmasti siitäkin suuren numeron ja spektaakkelin. Siis siitä häädieetistä. Voitte seurata päivä päivältä edistymistäni, kuinka tiristän 1,5kg 7 kuukaudessa. Siitä tulee jännittävää tämän vuoden 2014 19kg pudotuksen jälkeen.
Huhhuh, mikä urakka edessä! En tiedä, onko musta siihen. Mutta yritän parhaani!

Tottakai houkuttaisi kilpaileminen. Kun katsoo kisakuvia ja miettii sitä fiilistä. Ai himputti että olikin mukavaa! Ja kroppakin on palautunut todella hyvin. Hormonitoiminta pelaa, paino ei ole noussut enää reiluun kuukauteen. Treenit sujuu ja kroppakin vetää mukavasti pöperöä.

mi

Tavallaan päätös olla kilpailematta on todella helppo. Juuri nyt en jaksa vouhkata fitness-juttuja. En halua tuijotella vain omaan napaani. Ottaa kuvia pyllystäni (ainakaan joka päivä) Haluan antaa aikaa läheisille ja nautiskella elämästä tavoilla, jotka eivät dieettiin kuulu. Tällä hetkellä esimerkiksi parasta ovat kiireettömät sunnuntait, jotka vietämme rahkapurkinkannattajan kanssa hyvän ruoan ja elokuvien parissa. Silloin ei ole pöydässä kanaa eikä parsakaalia.

Ja haluan toki keskittyä nyt opintoihini, joita ei ole enää paljoa jäljellä. Eteneminen on hieman hankalaa, jos perustaa ei ole tehty valmiiksi. Tokihan siinä voisi koulun  oheen pikku dieetit vedellä, mikäs siinä, mutta en halua tällä kertaa lähteä dieetille niin, että tunnen koko ajan laiminlyöväni jotain asiaa elämässäni ja tekeväni asiat puolitehoilla. Haluan hoitaa dieetin kunnialla läpi ja nousta sinne lavalle sillä fiiliksellä, että nyt muuten tämä kunto rokkaa. Enkä lähteä sinne töpeksimään vähän sillä fiiliksellä, että jee, oon voittaja no matter what vaikka olenkin viimeinen, enkä pysy pystyssä korkokengillä. Krhm. Voinhan mä tässä uhota, mutta sillä asenteella sinne tulee kuitenkin lähdettyä. ;D Mutta siis – haluan että ensi kerralla homma toimii paremmin kaikilta osin. Kireämpi ja lihaisampi paketti. Toimivampi kroppa ja ennen kaikkea, toimiva mieli, joka ei mene ihan ihmeeseen kropan muutoksista.

Tavoite on siis ennen seuraavaa kisakoitosta muokata Xtran huonolaatuisesta lihapullasta parempaa pihvilihaa. Enemmän kankkua, enemmän olkapäitä ja kaiken kaikkiaan tiukempi paketti. Ja toivottavasti myös elvyttää mun aivotoimintaa jollain tavalla. Että nuo harmaat soluset tuolla eivät kaakattaisi kuin pahaiset akat, että iiiik, tonne on nyt ihan varmaan tullut läskiä ja oot varmaan lihonut nyt ja ääääk et voi pukea tuota vaatetta. On ne vähän onneksi rauhoittuneet, mutta välillä alkaa kyllä sellainen epävireinen sinfonia tuolla päässä kailottaa, että oksat pois. Siihen asti, että päässä on taas järkeä, niin fuck you aivosolut!

<3

1305895420422
FokIt <3

Eveliina

Terveys-ja hyvinvointialan moniottelija - fysioterapeutti, valmentaja ja kouluttaja. Ikuinen opiskelija. Vapaa-ajalla intohimoinen liikkuja, lukutoukka, haaveilija, amatööripaakari ja samppanjan ystävä. Blogistani ei löydy täydellisen glamoröösiä fitnesselämää, vaan pikemminkin lattialle tippuneita munia ja maljakkoon kuihtuneita kukkia - elämää. Yhteydenotot eveliinarau(at)gmail.com

4 vastausta artikkeliin “Vaihdetaan huonolaatuinen eineslihapulla laadukkaaseen sisäfilépihviin.”

 1. Vaikutat niin mahtavalle naikkoselle! Onnea vaan päätöksestäsi! 🙂 Kerkeet vielä kisata. < + 3 = <3

 2. Onnea päätöksen tekemisestä! Vatulointisi tuntien se mahtoi olla pitkällinen prosessi. 😉
  Kyllä se aina helpottaa kun tekee päätöksen, oli se päätös mikä tahansa.
  Ensi vuosi sulla tulee olemaan niin kiireinen, että päätös oli varmasti aivan oikea. Ei tarvi stressata treeneistä. Jos ei jonain päivänä ehdi vaikka aikoi, niin ei haittaa. Sulla on hyvin aikaa tahkota lisää lihasta ja muotoa. 🙂

  Jos pitää extran lihapulla vs. sisäfilepihvi -vertausta käyttää, niin olit viime kisoissa kaukana extran lihapullasta. Olit ennemminkin laadukas paistijauheliha! 🙂

 3. Voi että, sulla on hauska ote tuohon kirjoittamiseen 🙂
  En mä tiedä mikä siinä on, että oletetaan että kun kerran kilpailee niin sitten heti seuraavana vuonna ja sit taas ja taas… Kaikki ei silti ymmärrä lajin ja kehityksen vaatimuksia ja se on ymmärrettävää, mutta ei toiset kisaajatkaan ymmärrä tai välitä (?) vaan lavalle ängetään kokoajan vaikka välillä voisi antaa sille kropalle aikaa kehittyä ja muutenkin hengähtää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta