Better Bodies-pöksyt -50%

Onni potkaisi minua kyllä jo ennen Joulua, kun Fitnesstukulta oltiin yhteydessä ja ehdotettiin yhteistyödiiliä. Olen iloinen ja otettu. Olen ei-niin-vakavasti otettava amatööribikinikotletti ja kirjoitan sellaista hölynpölyä (joka pahoittaa aina jonkun mielen) ja silti yhteistyörintamalla menee mukavasti.

14103_Better_Bodies_Women_s_Logo_Tights_1-horz1

En valita! Olen todella innoissani ja onnellinen tästä! Jeejee!

Mutta itse asiaan! Vinkkasin jo aiemmin, että Fitnesstukulta löytyy Better Bodies-treenihousuja hintaan 42,40e eli puoleen hintaan! Minähän kävin saman tien hamuamassa itselleni kyseiset housut sekä pinkkeinä, että turkooseina ja kertaalleen ehtivät jo loppua. Nyt tuli lisää kokoja. Näissä ei ole kovin matala vyötärö, joten hyvin pääsee kyykkäilemään!! Kertakaikkiaan ihanat.

better-bodies-cursive-logo-tights-black-pink-2_orig

Pinkit

fitnesstukku_store

Eveliina

Terveys-ja hyvinvointialan moniottelija - fysioterapeutti, valmentaja ja kouluttaja. Ikuinen opiskelija. Vapaa-ajalla intohimoinen liikkuja, lukutoukka, haaveilija, amatööripaakari ja samppanjan ystävä. Blogistani ei löydy täydellisen glamoröösiä fitnesselämää, vaan pikemminkin lattialle tippuneita munia ja maljakkoon kuihtuneita kukkia - elämää. Yhteydenotot eveliinarau(at)gmail.com

6 vastausta artikkeliin “Better Bodies-pöksyt -50%”

  1. Itsekin tilailin ennen joulua molemmat pökät, pinkit ja turkoosit. Muuten ovat oikein jees ja niiiiiin kauniit mutta voi jösses mikä läpinäkyvyys! 😀 Kotona pyllistelin peilin edessä ties kuinka monessa kulmassa ja kysyin poikaystävältä näkyykö stringit läpi. Noh, meillä on ilmeisesti kovin PASKA valaistus, koska molemmat oltiin sitä mieltä että kyllähän ne ääriviivat joo näkyy, mutta ei mitenkään kovin törkeästi. Noh, meninpä maanantaina salille ja jo pukkarissa sydän valahti kylmäksi kun näin takapuoleni vilaukselta peilistä……. STRINGIT NÄKY AIVAN TÄYSIN LÄPI! :’D voi jösses mikä pakokauhu iski.. olin kuitenkin polkenut läpi kaupungin -20C pakkasessa, eikä vaihtotrikoita ollut mukana, ja salille oli kova hinku joten eikun takapuoli suunnilleen seinää vasten hinkuttaen kauimmaiseen nurkkaan selkä seinää päin tekemään olkapäitä. Onneksi ei todellakaan ollut jalkapäivä.. Käsipainoja takaisin kiikuttaessani hyvä etten nitkauttanut selkääni kun jouduin niin monen mutkan kautta kiemurtelemaan ettei kumartuessa olisi stringit loistaneet läpi. Aion käyttää pöksyjä jatkossakin mutta VAIN pitkien toppien kanssa ja NEVER EVER jalkapäivänä 😀

    • Voi kauhea 😀 Haha! Mä en ole huomannut ihan noin radikaalia läpinäkyvyyttä!! Mutta ehkä siksi kun housut ovat minulle hieman isot… Kiva kulkea stringit vilkuttaen 😀 Vaikka nykyajan pyllymuotia ajatellen tuskin kukaan ihmettelisi ;D

  2. Malli ja kuviointi on better bodies housuissa tosi kiva ja näyttävät päällä hyvältä. Olen samaa mieltä silti edellä olevan kanssa, että kyykätessä tai taivuttaessa housut näkyvät lähes kokonaan läpi. Käytän itsekin vaik selkäpäivien yhteydessä housuja ja pitkien paitojen kanssa. Niket ovat vuosikaudet olleet minulle parhaimmat! Näyttävät pirun hyviltä eivätkä näy läpi! 🙂

  3. Joo, tässä mallissa kyllä valitettavasti näkyy läpi! Vanhassa mallissa tai camokuvioiduissa ei sitä ongelmaa ole kun kangas paksumpaa Mullakin noiden alla Niken shortsit, kun kerran huomasin, että glitterpikkarit kimmelsivät läpi! 😀 Hyvä pointti siis teiltä kun en itse tullut maininneeksi. Ihana materiaali, olisipa hieman paksumpi kangas!

  4. Tilasin, kiitos tästä vinkistä! Ensimmäinen better bodies tuote matkalla tähän kotiin =) Niin ja sitä vaan että sulla on yksi parhaista blogeista joihin oon törmännyt!! 🙂

  5. Mua niin ärsyttää, että noita kokoja tuli lisää vasta sitten, kun olin jo käyttänyt kaikki treenivaaterahani muihin rätteihin! 😀 Perkele! Mutta onneksi niistä näkyy läpi, niin se ehkä vähän helpottaa mun angstia. Noi on kyllä mielettömän kauniit pöksyt, ei voi muuta sanoa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 1
Tykkää jutusta