Voita liput Suomen Häämessuille!

Häissä, joihin kutsutaan niin ystävät kuin sukulaiset, voi olla se pulma, etteivät kaikki tunne entuudestaan toisiaan. Lähtökohtaisestihan se ei ole ongelma. Kyllä siinä illan aikana tutustuu, jos on tutustuakseen.  Suomalaiset eivät ole erityisen hersyvästä small talkista tunnettua väkeä. Ainakaan siinä vaiheessa, kun verenkiertoon on imeytynyt vasta alkumalja. Sikäli voisi olla mukavaa tietää, ketä ne ympärillä kakkua hamuavat ihmiset oikein ovat. Ja kuka on sulhasen anoppi, ettei mene juuri hänelle avautumaan, että sulhanen näyttää  pukuun ujutetulta minipossulta ja valita lystin maksaneelle henkilölle, että kylläpä on kitsasteltu ruokapuolessa.

lataus (2)

Mutta ne tutustumisleikit! Eikö todella ole muita tapoja esitellä kuka on kukin, kuin huiskutella jotain nenäliinoja jos on tanssinut morsiamen kanssa tanhua tai tunkenut viivottimen sulhasen nenään? Tai taputtaa rytmisesti oma nimi ja ammatti. Tai keksiä oman nimen ensimmäisellä alkukirjaimella alkava adjektiivi tai tai….

Me saimme kainon toiveen, että häissä olisi jonkinlainen tutustuminen. Leikki, ohjelma, esittely. Mikä lie. Mutta voi käkkyränväkkyrät, mikä ihmeen tapa se voisi olla?

Ehdota siis keinoa/leikkiä/tapaa, jolla edes hieman antaa juhlaväelle osviittaa, kuka on kukin! Voit myös vastata, että kaikki on dorkaa. Olet silti mukana arvonnassa!

Joten jos yhtään häihin liittyvät liiperi ja lääperi kiinnostaa ja liput haluaisit, niin rustaahan tähän nyt jotakin, hyvä ihminen! Voit valita messut joko tulevana viikonloppuna Oulussa tai 7.2. Jyväskylän Paviljongissa!

Lisätietoa Suomen Häämessut-sivuilta tai Facebookista!

Voittajat arvotaan keskiviikkona!

Eveliina

Terveys-ja hyvinvointialan moniottelija - fysioterapeutti, valmentaja ja kouluttaja. Ikuinen opiskelija. Vapaa-ajalla intohimoinen liikkuja, lukutoukka, haaveilija, amatööripaakari ja samppanjan ystävä. Blogistani ei löydy täydellisen glamoröösiä fitnesselämää, vaan pikemminkin lattialle tippuneita munia ja maljakkoon kuihtuneita kukkia - elämää. Yhteydenotot eveliinarau(at)gmail.com

8 vastausta artikkeliin “Voita liput Suomen Häämessuille!”

 1. Hei käyhän kurkkaamassa sivusto juhlapelit.net, sieltä saatat löytää etsimäsi pelin! Ja peukut pystyyn arvonnan suhteen, Jyväskylässä asustellaan ja häämessut kirjoitettu isolla kalenteriin 🙂

 2. Liput on jo hommattuna Ouluun mutta tässä mun ehdotus joka ei kylläkään ole leikki tai peli. Eräissä häissä oli tehty istumajärjestys isolle kartongille ja jokaisen nimen alla luki kuka kyseinen henkilö on, esim. Ulla ”morsiamen kummitäti” Pekka ”Ullan miesystävä” tai Maiju ”morsiamen lapsuudenystävä” tai Outi ”morsiamen työtoveri” jne. Jos meidän häissä on jokin tutustumisjuttu niin luultavasti toteutamme sen noin. Leikit on usein pelkästään kiusaannuttavia kaikille..

  • Hei aika hyvä! Ei tarvitse leikkiä tai huiskuttaa, jess!

 3. ”Ketkä olleet paikalla liimaamassa bikineitä morsiamen ylle?” ”Kuka on vaihtanut sulhasen vaipat?” ja niin edelleen 🙂

  Tää on varmasti tuttu juttu, mutta voisin kuvitella että keksisitte aika mehukkaita yksityiskohtia elämästänne ja sitä myöden tämä vois olla hauskakin. Tai sitten vain satsaatte alkumaljan prosentteihin 😀

 4. Yhtäkään oikeasti hauskaa tutustumisleikkiä en ole vielä kokenut, kunhan osallistun arvontaan! 😀 Ystävän häitä suunnittelemme ja Oulun messuille vielä ilman lippuja olemme menossa. Mielelläni kyllä kuulisin, jos keksit hauskan leikin, tulisi myös meille tarpeeseen!

  • Juu, en minäkään… Silläpä tässä kysyn, että onko niitä edes olemassa. Tokkopa 😀

 5. Myyyy minäkin haluaisin häämessuille, häävieraiden tutusteluun ei oo kyllä mitään ideaa antaa 😀 Toi aikaisemman kommentoijan istumajärjestysidea kuulosti hyvältä paitsi että meidän häihin ei tule istumajärjestystä eikä leikkejä… ääää pää räjähtää näiden juttujen kanssa, onneksi on aikaa miettiä..

 6. Kannatti pitää peukkuja, arpaonni suosi Annia! Valitettavasti sivustolta ei löytynyt peliä. Tulin entistä enemmän siihen tulokseen, että hyviä tutustumisleikkejä ei ole. Aikuiset samaan tilaan ja kuohuvaa laseihin toiminee siis parhaiten 😀

  Kiitos kaikille osallistujille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta