Ehdota ideaa ja voita herkkuja!

En ole arponut mitään mukavaa aikapäiviin! Nyt on korkea aika taas lahjoa jota kuta onnekasta.

mm
http://honestcooking.com/vegan-chocolate-dipped-strawberries/

Nyt kun mielessä pyörii about 1000miljoonaa asiaa, kiire polttelee kankuissa maastavetoja enemmän, voisi olla taas paikallaan kysyä teiltä lukijoilta juttutoiveita!

Teiltä on ennenkin tullut hyviä ideoita! Auttakaa kiireistä mieltä tarttumaan johonkin idean tynkään, niin minun ei tarvitse kuola valuen ihmetellä tässä näytön edessä valkoista ruutua.

Arvon kaikkien juttuideoiden laittajien kesken herkkuja! Paketissa raakasuklaata, teetä ja pähkinöitä piristämään tätä sateista kevättalvea!

IMG_6926[1]

Että ei kun ideaa tulemaan! Vastausaikaa 6.4. asti. 🙂 Viuuuuu!

 

Eveliina

Terveys-ja hyvinvointialan moniottelija - fysioterapeutti, valmentaja ja kouluttaja. Ikuinen opiskelija. Vapaa-ajalla intohimoinen liikkuja, lukutoukka, haaveilija, amatööripaakari ja samppanjan ystävä. Blogistani ei löydy täydellisen glamoröösiä fitnesselämää, vaan pikemminkin lattialle tippuneita munia ja maljakkoon kuihtuneita kukkia - elämää. Yhteydenotot eveliinarau(at)gmail.com

48 vastausta artikkeliin “Ehdota ideaa ja voita herkkuja!”

 1. Sellanen ”päiväni kuvina” -postaus olis jees! Oon jotenki hirveen kiinnostunu ihan vaan ihmisten arkisista tekemisistä ja rutiineista 😀

 2. nyt kun häät lähenee, millainen on fitnes beibeb unelma hääpuku? Näyttävä ja kehoa korostava vaiko tylliunelma

  • Arvaa vaan kiinnostaisiko kertoa tästä, mutta puvun pitää olla yllätys! Kun nuo läheiset ja miehet käyvät blogiani tiiraamassa, menisi sitten ylläri plörinäksi. Mieli tekisi kyllä vilauttaa! Mutta näyttävä ja kehoa korostava, vinkattakoon 😉

 3. Tee sellainen ”päivä mun kanssa” postaus, missä valokuvaat ja kirjoitan siitä mitä päivän aikana olet tehnyt ja missä mennyt! Ja mukaan vähän erilaisempiä kuvia, ei vaan naama- ja ruokakuvia 🙂

 4. Tee sellanen millanen ois sun päivä jos saisit (ja voisit/ehtisit) tehä just ne asiat mitkä tekis sun päivästä ”täydellisen” 🙂 Että jos aika, raha ja muut velvollisuudet ei painais niin mitä tekisit koko päivän 😉

 5. Mua kiinnostais juttu siitä, miten treenaaminen/treenamattomuus vaikuttaa mielialaan, siis ihan vireystilasta itsetuntoon ja kaikkeen mahdolliseen. Henkisen puolen yhteys liikuntaan kiinnostaa, koska ainakin itsellä se tuntuu tosi kokonaisvaltaisesti vaikuttavan fiiliksiin.

 6. Postaus jossa kerrot kuinka aikataulutat ja suunnittelet kiireesi että ehtii joka paikkaan (yhtäaikaa) (:

  • Yritän ehtiä aikatauluttamaan tämän aiheen kalenteriini 😉

 7. Miltä sun treeniviikko näyttää? Kuinka paljon teet mitäkin ja kuinka usein? 🙂

 8. Lisää läheisten suhtautumista fitness touhuun, ruokapäiväkirjaa, kuinka paljon menee rahaa ruokaan, kuinka lopettaa kisojen jälkeinen painonnousu (:D) noista olisi kiva kuulla

 9. Mun mielestä ihan päivä sun kanssa kuvien ja selitysten kera on aina mielenkiintonen, myös ruokapäiväkirja sekä kauppareissun ostokset ja hinnat , niitä on kiva seurailla ja vertailla:) terveys reseptit ja miten pidät motivaatiota yllä`? siinä mielenkiintoisimpia 🙂

 10. Kiinnostaisi tuo kaloreiden lisäys dieetin jälkeen. Miten tehdä de fiksusti. Osaan kyllä noudattaa dieettiä kun on tarkka ruokaohjelma, mutta kun haluaisin palata normaalimpaan ruokailuu, joka sisältää soveltamista ja vaikka joskus herkutteluakin, niin paino taas nouse, vaikka perusasioiden pitäisi olla kunnossa.

 11. Musta olis kiva kuulla jotan häähömpötyksiä. Ihan vaikka vaan ajatuksia (ainakin yksi postaus asiaan liittyen onkin tullut) tai sitten suunnitteluihin liittyviä asioita, riippuen tietysti kuinka paljon haluat blogissasi henkilökohtaisesta asiasta kertoa. 🙂

 12. Ois kiva sun lempi terveysherkuista reseptit ja kuvat tai ruokapäiväkirjaa 🙂

 13. Häihin liittyvää, mitä olet jo tehnyt, mitä aiot tehdä ja minkä odotat ratkeavan itsestään…
  Tarkempaa valaistusta siihen, miten sait ne 19 kg hävitettyä?

 14. My Day-tyyppinen postaus kuvilla tai miksei videollakin olisi kiinnostava 🙂

 15. Jee!
  Eli: ”päivä even kaa” -postaus” ehdottomasti (kuvien kera!) tai sit joku ”näillä liikkeille treenaan hauberit ja selän tikkiin” -postaus (sekin mielellään kunnon irvistyskuvien kera)! Miten huollat kehoasi? Sulla on kuitenkin tietotaito vaikka mihin, niin jotain vinkintynkää olis ihana saada liittyen just kehonhuoltoon tai hermotuksiin tai ”näin vältyt raajarikoilta” tai vaikka vaan ihan et ”näin pompit yhdellä jalalla”.
  Oli mitä oli, niin sulta kaikki on luettavissa hymyssä suin jne (yäks miten kornia, mut totta).

 16. Postaus siitä mistä saa aikakoneen että ehtii vastata ennen 6.3 kilpailuun joka julkaistu saman kuun lopussa ==)

  • Ha, helppo nakki! Vai etkö oo katsonut Muumien Aikakone-jaksoa? Joku törppö korjaamaan ompelukonetta ja avot. 😉

 17. Moikka, olisi mukava lukea sun tavallisesta päivästä (+kuvat tai jopa video!), niinkuin moni muukin on ehdottanut. Samoiten aina kiinnostaa nää ”X random faktaa minusta” -postaukset. Kiitos kivasta blogista! 🙂

 18. Haluaisin kuulla mistä tähän on tultu. Muistan vanhoja kuvia mistä olet kertonut laihduttavasi fitnesskisoja varten (ja toki näinkin) mutta haluaisin kuulla niistä ajoista enemmän. Aiempi suhtautuminen ruokaan, treeniin jne. 🙂

 19. Ruokapäiväkirjat on aina kivoja, tai sitten semmonen first world problems postaus.

  • Paitsi nyt taisin myöhästyy ku vastausaikaa oli 6.3. asti, mut niin muutkin joten ei varmaan tartte arpoa 😀 ennenaikanen aprillipila? 😀 😛

  • Joo siis tottakai, aprillia aprillia! Syön herkut itse!!

   Krhm, allekirjoittanut on vaan vähän hömelö ja ajatushäröinen 😉 Oikea pvm korjattu.

 20. Itseäni kiinnostaisi kanssa tuo treenipäiväkirja, kuinka paljon ”ammattilainen” urheilee. Mistä on hyvä treeniohjelma tehty? Vaikka tuota kisadieettiä onkin täällä aika paljon käsitelty niin kiinnostaisi silti kuulla lisää juurikin treenin ja ruokailun tasapainosta. Itselläni on noin kymmenisen kiloa ylipainoa, jota olen yrittänyt tiputtaa FitFarmilla (olen aika varma että tämä dieetti pohjautuu siihen että ruoka on vaan niin pahaa ettei sitä viitsi syödä..) ja vaikka millä tuloksetta. Juttelin tänään erään naisen kanssa salilla, joka sanoi että maitotuotteet voivat (monen muun asian lisäksi) aiheuttaa että paino jumiutuu. Siksi kiinnostaisi myös maidottomuus ruokavaliossa, vaikka ilmeisesti et itse taida olla maidoton/viljaton/lahjaton/mitänäitänyton 🙂 Raakakakkureseptit toimii kaikille!

 21. Moikka,

  elikkä päivä sun kanssasi! Ne ovat aina tosi kivoja tai sitten ’tätä et tiennyt minust/fakta’ -postaus. 🙂

 22. Oon kans päivä sun kanssa postauksen kannalla! Jos intoo riittää niin ois kiva jos jaksaisit toteuttaa semmosen postauksen vaikka pari päivää putkeen niin näkis vielä vähän erityyppisiä päiviä 🙂 Myös kysymyspostaus, videopostaus tai ”tätä et tiennyt minusta” ois kivoja 🙂

  Mun on pitänyt muutenkin jo hetken aikaa kommentoida yleisesti sun blogia ja hehkuttaa kuinka huikee sun kirjotustyyli on! Päivä piristyy kyllä samantien kun sun postauksia lukee! 😀 Oon taas alkanu kahlaan vanhempiakin postauksia läpi mitä en oo vielä aiemmin ehtinyt lukea kun en vaan haluu lopettaa kun yhden postauksen luen 😀 et kiitos sulle aivan mielettömän huikeesta blogista! Ja hyvää kevään jatkoa ja häiden valmistelua 🙂

  • Oijoijoij, kiitos ihanista kehuista! Ne lämmittävät kyllä mieltä. Voin kulkea koko loppuviikon rinta rottingilla ja kokea ylemmyydentunnetta hyväksi kehutuista jutuistani! 😉 Ihanaa kevättä myös sinne! Ja kiitos ehdotuksista!

 23. Heips, mä olisin ihan vaan kiinnostunut siitä, että miten alunperin oot innostunut liikkumisesta ja hyvinvoinnista? Onko suvussa paljon urheilijoita tai muuten lähipiirissä? Onko kisaaminen ainut asia, mikä ylipäänsä saa sut kuntoilemaan vai onko se just sen hyvän olon takia?

  Mulla on siis niin sekaiset ajatukset tästä, miten halusin ilmaista tän mun ehdotuksen. Enkä onnistunut.

  Mut noin suurpiirteisesti ehkä haluaisin postauksen siitä, miten oot ajautunut just tähän liikunnan maailmaan?
  Mä en oo nyt kyllä yhtään tyytyväinen tähän mun ehdotuksen muotoiluun 😀 No, mä ainakin yritin!

 24. Olisi kiva lukea miten sait inspiraatiota fitnesskisaukseen? Mikä sysäsi sinut liikkeelle!

 25. Itse tykkään lukea ruokapäiväkirjoja kuvien kera. Myös päivä kanssani-postaukset ovat jostain syystä kovin mielenkiintoisia 🙂

 26. Olisi kiva lukea matkustuspostauksia. Eli jos olet paljon matkustellut, niin plussia ja miinuksia kyseisistä paikoista ja tietty kivoja vinkkejä eri paikkoihin!

 27. Mielenkiintoinen postaus olisi esimerkiksi ”mitä löytyy ruokakoristani” kuvien kera 😀

 28. Päivä kanssani-postaus tai sitten ihan viikon treenit + syömiset yhteen nidottuna

 29. No hei voi vitsinpimpulat miten paljon ideoita! Odotin, että vastauksia tulee about 7kpl. 😀 Kiitos näistä, ihan loistavia ideoita, joita ei välttämättä itse tajuaisikaan laittaa toteutukseen. Naurattaa ajatus videopostauksesta. Pitänee ehkä toteuttaa, niin kuulette, miten nasaali tenavatähtiääni mulla oikeassa elämässä on.

 30. Kiitos aivan mahtavasta blogista! Oon ihan koukussa<3
  Tykkäisin lukea: "päivä minun kanssani", ruoka- ja herkkureseptejä, kehonhuollosta ja treenivinkkejä kotiin (mitä pystys toteuttaa vaikka ulkonakin). Toi video postauskin kuulostaa kivalta!:)

 31. Tee postaus aarrekartta-tyyppisesti. Siis mitä haluat elämästäsi ylipäätään, mitkä tämän hetkiset jutut vie sinua niitä unelmia kohti ja mitkä taas ei. Mitä pitäisi lisätä tai vähentää, että niihin unelmiin pääsisi käsiksi. Kurkistus sun pään sisälle, saattaa olla henkilökohtainenkin, mutta pistää bloggaajankin pohtimaan ja miettimään omaa elämäänsä ja sen suuntaa tarkemmin. Nämä on aina mielenkiintoista luettavaa ja keskusteltavaa kaikkien tuttujen ja tuntemattomien kanssa, ja sieltä löytyy mahtavia oivalluksia omasta elämäntilanteesta! 🙂

 32. Musta ois kiva lukea, joku elämäni lajit -tyyppinen postaus, missä kertoisit mitä lajeja oot enemmän tai vähemmän tosissaan harrastanut/harrastat ja ehkä mitä lajia haluaisit kokeilla/oppia ja miksi.

 33. Jennikkiiiii, sinulle napsahti arvontavoitto! Kiitos myös ideasta, mielenkiintoinen! Jään mutustelemaan tätä asiaa. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta