Missä luuraat häästressi?

Äääää.

Missä se häästressi oikein luuraa?

IMG_8440[1]

Kaikki kyselevät häästressistä tai kommentoivat sivulauseessa, että niin kun sulla on vielä se hirveä häästressi kaiken muun ohella. No, tietysti ihan positiivista, että näin ei todellisuudessa ole. Mutta kohta varmaan alan stressaamaan sitä, että häästressiä ei ole tullut vieläkään. Häihin alkaa olla kutakuinkin 2 kuukautta aikaa ja tässä sitä edelleen sluibaillaan ihan muina munamankeleina.

Alkaa pikkuhiljaa tulla sellainen olo, että olenkohan nyt unohtanut jotain todella olennaista tai enkö ole vain tajunnut huomioida joitain asioita, kun sitä stressiä ei ole vielä päässyt syntymään. Bestmanitkin tuossa jo kyselivät, että joko tässä pitäisi alkaa yhdessä suunnittelemaan. Ai suunnittelemaan… Niin kuin mitä?

Mitä se voisi olla, mitä ei ole tullut huomioineeksi? Mistä kaikki stressaa? Mitä kaikki kuukausia häitä järjestelevät ihmiset oikein tekevät ja järjestelevät? Koristeita tilailen ja näpertelen koko ajan hipihiljaa. On vihkisormus, on hääpaikka. Pitopalvelu, vihkijä, musiikkilaitteistot, valokuvaaja. Miehelle asu. Kutsut on lähetetty. Häätili perustettu. On karkkia, purkkia, kylttiä…. Kohta on juhlajuomatkin.

kutsu

Että ei kai tässä sitten ole kuin kaikenlaisia käytännön järjestelyitä, joita tulee hoitaa. Mutta nehän ovat sitten lähempänä juhlia. Niin ja varmaan jonkinlainen plaseeraus yms. Eikä koristuksiakaan voi kaiketi liikaa olla. Mutta eipä stressiä niistäkään. Jos tuntuu, että itse tekemällä tulee liian hidasta suhrua, niin aina voi tilata. Löytyy paljon kaikkea mukavaa valmiiksi. Ja kun ei halua sellaista koristusta, joka on joka pöydässä identtinen, nin on kohtuullisen helppo somistuksia räveltää ja hakea pellolta jotain rehuja kuppeihin.

IMG_9042[1]

No joo, jos nyt jostain voisi hepulia kiskoa, niin puku. Hääpukuni saapui Suomeen ja vaatii vielä muokkaamista. Katsotaan, saako sille tehtyä ja mitä. Haluaisin kuitenkin, että puku olisi sellainen, josta minulla itselläni on todella VAU-olo. Nyt istuvuus ei ole sitä luokkaa, kuin pitäisi. Tuntuu, että omalle kropalle sopivia vaatteita onkin liki mahdoton löytää, ellei halua pukeutua pelkkään trikooseen. Nyt morsiuspukuni pussittaa vatsan kohdalta. Ilmeisesti jätetty tilaa sille, että morsio ahmii kaksin käsin suklaamunkkeja pahimpaan stressiinsä. Mutta kun itse aion vielä hieman kiristää kuntoa ennen häitä, ei tuo mekko tule ainakaan tuollaisenaan istumaan. Phuh. Perän kohdalta kyllä puristaa. Mutta pidetään peukkuja, että jotain tuolle voi tehdä ja kuroa sitä oikeista kohdista. Potentiaalinen kolttu on kuitenkin. Riskinotto sikäli kannatti. Vastaavanlainen puku maksaisi Suomessa uutena liki 1500e. Ja minulle se on yhden päivän mekosta liikaa. Vaikka nyt olisikin once in a lifetime-juttu. Mutta jos muu ei auta, kukkaronnyörejä täytyy vain raottaa. Koska kyllä se puku nyt sen verran tärkeä on. En halua missään kalastusverkolta näyttävässä koltussa astella yhtään mihinkään. 😀

Niin joo. Kengät ja se pirun hääohjelma!

Kun vain löytäisi edes yhden ohjelmanumeron, joka ei olisi ärsyttävä/nolo/vaivaannuttava/tylsä.

Eveliina

Terveys-ja hyvinvointialan moniottelija - fysioterapeutti, valmentaja ja kouluttaja. Ikuinen opiskelija. Vapaa-ajalla intohimoinen liikkuja, lukutoukka, haaveilija, amatööripaakari ja samppanjan ystävä. Blogistani ei löydy täydellisen glamoröösiä fitnesselämää, vaan pikemminkin lattialle tippuneita munia ja maljakkoon kuihtuneita kukkia - elämää. Yhteydenotot eveliinarau(at)gmail.com

5 vastausta artikkeliin “Missä luuraat häästressi?”

  1. Oi voi, kai laitat sitten kuvia häistä? 😀 Kauhea hääkuume, vaikkei kosintaa ole vielä edes tullut. Puheita kylläkin!

    • Hääkuvilta ei varmasti voi välttyä! Kaikki alkavat jo anella armoa ennen kuin kuvavirta ehtyy ;D

  2. Nyt on niin hieno kutsu, että oli oikein pakko käyttää yksisormijärjestelmää ja udella, mistä moinen taideteos on? Onko itse tehny vai tilattu jostain? Tässä on tullut nähtyä niin monta kierrätyspahviruskeaa-pitsi-söpöpusukuva-pinterest- kutsua, että tuo teidän erottui joukosta edukseen 🙂

    • No hei kiitos! Minäkin kyllä kovasti tykkään, kun en tosiaan tahtonut sellaista perus pitsiivaaleanpunaistajoutseniasydämiäihkuu-kutsukorttia, vaan jotain vähän erilaista! Kutsun tilasin Zazzlesta (wwww.zazzle.co.uk) ja Ikeasta sitten löytyi tuo silinerikortti. Niihin merkittiin monelle kutsu on, esim ”kaksi juhlijaa” Kiitosta tuli, eikä tarvinnut itse sormet ja nenä liimassa räpeltää! 😀

    • Pitääpä käydä kouluamassa toi sivusto 🙂 Ite oon aina ollut sellainen ”tein sen itse ja ehkä säästin rahaa, mutten hermoja”, mut nyt hääjärjestelyjä kaason silmin tarkkailleena, ja sormet ranteita myöten liimassa ja pitsissä, oon antanu painoarvoa tilauskorteille. Nähtävästi niitä saa aika makeennäkösinä 😛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta