OSA II: Gluteenillinen, alkoholillinen ja sokerillinen antifitness-viikonloppu

No niin, sitten jatketaan polttari-ihkuttamista vielä oikein toisen kirjoituksen verran. Iiiih! Ensimmäisen osan löydä täältä!

IMG_0631[1]
Kaasoni mies oli leipaissut meille kakun!
Tosiaan. Heräsin perjantai-lauantai-välisenä yönä muutamia kertoja, mutta sain aina unenpäästä kiinni ja lopulta unta kertyi 8 tuntia, kuten aiemmassa kirjoituksessa jo fiilistelinkin. Jee! Tää oli vaan niin hienoa, että piti hehkuttaa ihan toistamiseen.  Ei siinä vaan muuta voinut kuin todeta, että oli ollut erinomainen ratkaisu mennä hyvissä ajoin nukkumaan, heräsin virkeänä ja intoa täynnä. Ehkä hirveintä, jos perjantain agenda olisi ollut kovaa viinaa666 ja lauantaina olisin halaillut ainoastaan porsliinipyttyä. Jeee. Sellainen meininki ei vastaa omaa käsitystäni hauskanpidosta. Olisin nauttinut siitä yhtä paljon kuin siitä, että minut olisi laitettu Lumikki-puvussa, pinkillä pippelipillillä siideriä imuutellen jonnekin kävelykadulle myymään omia säärikarvojani. Luultavasti lumbaalipunktiokin olisi mukavampaa ajanvietettä.

Nyt sai halata koko maailmaa, kun linnut sirkuttelivat, aurinko paistoi ja olihan se elämä nyt aika ihanaa päivänsankarina! Tralalalalaaa!

IMG_0593[1]

Lauantaiaamuna saunan terassilla oli ihanaa (no nyt en enää sano että ihanaa, kun kaikkihan siinä viikonlopussa nyt vaan oli ihanaa!!) aamupalaa, hedelmiä, croissantteja, kanasalaattia…. Jos jonkun aterian saisi valita, se olisi kyllä aamiainen. Oikein hidas, pitkä, runsas sellainen. Siinäpä sitten mussuteltiin taas kaikkea vatsalleni mahdollisimman epäsopivaa herkkua. Mutta en halunnut polttareissani nipoilla ja närppiä. Vaikka muuten valitsen ruoka-aineet oman hyvinvointini vuoksi, halusin mieluummin voida vaikka hieman pahoin, kunhan vain sain kauhoa valkoista leipää juustolla kitusiini. Taivaallista! Ja nyt on melko taivaallinen alavatsapömpötys ja korvennus…

IMG_0591[1]

IMG_0595[1]

 

Aamupalan jälkeen kerättiin kimpsut ja kampsut ja lähdettiin peräkanaa ajamaan autolla jonnekin. Olin ihan varma, että minut viedään ratsastamaan. Sitten epäilin, että ohjelmassa olisi joku twerkkaustuokio. Kaikilla meni varmasti hermot, kun pulisin silmät sidottuna kuin papupata ja arvuuttelin kohteita. Kun auto laitettiin parkkiin, jatkui siirtymä jalan. Tuoksui mielestäni ihan satamalta ja hetken aikaa luulinkin, että minut aiotaan kiikuttaa benjihyppytouhuihin. Vaikka tiedän, että ei kukaan tekisi sitä minulle (ellei haluaisi, että heitän veivini) niin silti siinä toisten taluttaessa iski  pieni epäluulo, että onkohan nyt jotain epämieluisaa luvassa… Mutta kiltisti  tilsin kaasoni käsikynkässä kohti määränpäätä. Menimme sisälle johonkin rakennukseen ja nenään tuli tuttu tuoksu ”Haisee ihan Torikeskukselta!” ”Aijaa, miten se nyt niin..” Menimme hissiin ja odotin…kyllä. Tuttu lonksahdus, kolmas kerros. Ovesta oikealle. Desinfiointiaineen tuoksu. ”Haisee ihan tatuointipaikalta!” Ja kyllä vaan, olimme ystäväni putiikilla. Siellä Sakari odotteli minua tatuointia varten ja tytöt jättivät minut kukkaseppeleessäni neulan alle. Sakarilla oli minulle  kuva valmiina. Ja ei kun hommiin! Edellisenä iltana olinkin häätatuoinnista pulissut, että siinähän se sitten järjestyi samalla. Je!

IMG_0615[1]

bodyeve

Kuva oli malliteltu kutsukorttimme kuumailmapallosta. Siitä tehtiin melko tumma, mutta tuli todella kiva. Nyt ei ollut niin pinkki ja turkoosi, kuin mitä viimeisimmät. Kuvaa sitten, kun on parantunut!

IMG_0622[1]

Kun kuva oli tehty, tytöt palasivat hakemaan minua. Siitä hurautimme ystävämme luo, missä takapihalle oli järjestetty piknik. Ja taas ihan mahtavia herkkuja. Ai luoja kun ajattelen, slurps. Tuskin meillä on koskaan ollut noin hulppeita tarjottavia? Itse tehtyä daimia, juustokakkua, lihapullia, kasvispizzaa, salaattia, sangriaa, suklaalla kuorrutettuja mansikoita, hummusta, foccacciaa… Ja siinä me syötiin ja juteltiin auringonpaisteessa ja sain polttarikirjaan lisää elämänohjeita ja runoja. Sitten alkoi suhdevinkkien antaminen, mutta jouduimme siirtymään sisätiloihin kun alkoi sataa. Nyt tiedän kaiken tantraseksistä. Että ei kun vain ostamaan kaapuja ja valmistelemaan hedelmäsalaattia. Ne tuntuvat olevan ilmeisen must. Oma ajatus oli vain ”AIN’T NOBODY GOT TIME FOR DAT”

IMG_0648[1]

IMG_0598[1] IMG_0629[1]IMG_0624[1]

Siinä meinasi alkaa uni maistumaan, kun tuli sisältä tuulesta ja hyvin syöneenä sisälle ja köllötti sohvalla kuuntelemassa tantrisen rakkauden saloja. Ajattelin, että ilta jatkuu laittautumisella ja sieltä sitten johonkin tanssimaan kenties. Mutta eikä mitään, silmlle side ja autoon. Ja sitten taas huristeltiin ja sitten minä taas arvuuttelin ja olin ärsyttävän kartalla kaikesta. Mutta sain kyllä totisesti yllättyä, kun menimme kaasojen kanssa seuraavaan kohteeseen. Olivat järjestäneet hotellihuoneen Paviljongista, 8 kerros ja näköala järvelle. Isot muhkeat sängyt ja tuplahuoneisto, jonne mahtui neljä. Luksusta! Kuunneltiin musiikkia ja laittaudutiin iltaa varten. Olin niiin häpläkässä!

IMG_0669[1]

IMG_0673[1]

Jossain vaiheessa siirryimme paikalliseen drinkkibaariin juttelemaan ja pitämään sadetta. Sieltä laulamaan karaokea, laulaminen kun on ihan huippupuuhaa. Osasin odottaa, että minut viedään jotain joikaamaan! Itse lallattelin pari kappaletta ja polttariporukka lauloi minulle yhdessä Tehosekoittimen Hetken tie on kevyt. Olin siitäkin niin otettu, että samalla sydämeen ja poskiin sattui, kun nauratti ja itketti yhtä aikaa. Se oli aivan ihana juttu tytöiltä sekin! Ja saihan tuossa karaokebaarissa muutakin hupia, kun joku mies uhitteli laulavansa minut suohon Lauri Tähkän biisillä ja esitteli seurueellemme spagaatteja.

kara

Karaokesta paikalliseen tanssiravintolaan. Oltiin tosi veri important pöösöneitä ja mentiin oikein kahden ihmisen jonon ohi, uu. Yökerhossa meillä oli oma loossi, jossa oli hieman naposteltavaa ja yllätys yllätys vähän lisää kuplivaa. Istuskeltiin ja juteltiin ja tanssittiin pari tuntia. Kahden aikaan tuntui siltä, että voisi vaikka lähteä unille. Baari alkoi olla täynnä ja itseäni alkoi hieman häiritä kännisimmät lääppijät. Hotellihuoneen iso sänky alkoi kutsuvasti houkutella ja ajatukset olivat jo suuntautuneet aamupalaa kohti, joten hilpaisimme takaisin hotellille ja kömmimme unille jo ennen kolmea. Ja mikä parasta, ketään ei haitannut tai tullut olo, että ilta jäisi jotenkin kesken! Päinvastoin! Loistofiiliksissä lopeteltiin!

IMG_0700[1]

Heräsin sunnuntaiaamuna hieman ennen seitsemää ja odottelin puoli yhdeksään, että muutkin alkaisivat availla silmiään Aloin sitten vaivihkaa availla verhoja ja touhuta ja kohta muutkin kömpivät ylös. Toimii aina, kun haluaa jonkun heräävän 😀

IMG_0701[1]

Ylempään kerrokseen aamusaunaan, hiusten pesu ja hotellin aamiaiselle mättämään hedelmä(ja leipä)överit. Hetken köllöttely sängyssä, tavarat kantoon ja kotiin!

IMG_0707[1]

Tuntui tavallaan todella haikealta tulla tyhjään kotiin, kun viikonloppu oli niin täynnä huomiota, tekemistä, menoa ja meininkiä. Samalla tuntui ihanalta istua kodin hiljaisuudessa ja hieman mutustella menneitä tapahtumia ja odottaa Tuomasta kotiin.

Olen vain niin älyttömän otettu miten paljon vaivaa ja aikaa ystävät ovat käyttäneet minuun. Miettineet mieltymyksiäni, menneisyyden tapahtumia ja ihmisiä. Järjestäneet kuljetuksia ja ruokia ja juomia ja ihan kaiken!! Kaikki palaset olivat kyllä tässä viikonlopussa kohdallaan. Ihan mahtavaa. Muisteltavaa ja iloittavaa riittää  ikuisesti. Todellakin elämäni ikimuistoisimpia päiviä. Ja hyvin pystyin olemaan prinsessana ja passattavana! Mutta himputti vieköön, miten nopeasti viikonloppu meni! Oikein alkoi kauhistuttaa, että hääpäivähän humahtaa ohi ihan salamannopeasti! Apua! No, ei stressata sitä. Onhan siinä sitä paitsi koko viikko aikaa oikein kunnollä hössöttää ja nautiskella häätouhuamisesta. Ja tottakai jo ennen sitäkin.

Ja hääinto sen kuin kasvaa. Tämä oli niin parasta ja niin hyvään saumaan tuli. Kiitos kaikki ystävät ja juonissa sekä tunnelmassa mukana olleet! Olen täynnä rakkautta teille kaikille! Isoin kiitos. <3

Mutta niinhän siinä kävi, että itku pitkästä ilosta! Kun ei tapahtunut mitään onnettomuuksia, tullut krapulaa tai henkistä oireilua ja morkkista, sain muistoksi nakupellenä ravailemisesta kunnon flunssan. Kyllä hävetti oman polttariviikonlopun jälkeen soittaa töihin, että olen kipeänä, mutta minkäs teet. Ei tässä voi oikein lähteä töihin köhisemään, kurkku on niin kipeä, etten ole tänään voinut syödä mitään ja korvaa sekä koko kroppaa särkee. Takareidet kramppaavat ja toisella silmällä ei näe taas muuta kuin sössöä. Että sellaista! Iloisesta tulevasta kesämorsiamesta räkänokkaiseksi pallinaamaksi! Tämä transformaatio oli nopea! Sinne menivät tämän viikon treenisuunnitelmat ihan kankkulan kaivoon ja sai tämän aamuiselle pilatekselle ja porrastreenailuille heittää hyvästit…

Before and after.
Before and after.

Onneksi oli kuitenkin niin mahti viikonloppu. Se lämmittää mieltä ja fiilistä. Ja hitto, häät ovat ihan kohta! Aaapuuuaaaaaaaaaa….. Ihanaa ja liian jännää samaan aikaan!!

PS. Tuleva mieheni paistoi minulle lettuja! Olivat gluteenittomia ja maidottomia ja herkullisia. Jäätelö ei ollut kuin puhtaasti herkullista.

IMG_0716[1]

 

Eveliina

Terveys-ja hyvinvointialan moniottelija - fysioterapeutti, valmentaja ja kouluttaja. Ikuinen opiskelija. Vapaa-ajalla intohimoinen liikkuja, lukutoukka, haaveilija, amatööripaakari ja samppanjan ystävä. Blogistani ei löydy täydellisen glamoröösiä fitnesselämää, vaan pikemminkin lattialle tippuneita munia ja maljakkoon kuihtuneita kukkia - elämää. Yhteydenotot eveliinarau(at)gmail.com

4 vastausta artikkeliin “OSA II: Gluteenillinen, alkoholillinen ja sokerillinen antifitness-viikonloppu”

  1. Voi ettäntettäntettä!! Mä niin hymistelin ja hyrisin näitä 2 polttaripostausta lukiessani! Sulla on kyllä ollut todella onnistunut ja ikimuistoinen polttariviikonloppu, ihan huippua 🙂 Kaikennäköistä mukavaa toimintaa, yhdessä oloa ja ennen kaikkea ihanaa ruokaa! Kieltämättä alkaa entistä enemmän omassa mielessä poltella, mitä tytöt on mulle keksineet… KÄÄKS! 😀

    Ihania hääjärjestelyjä <3 23 päivää jäljellä!

    • Hihiii! Oli kyllä ihan mahtava viikonloppu. Ei olisi voinut parempaa toivoa! Mutta voi vitsit tätä haikeutta, mikä tällä viikolla vaivannut. 😀 Kyllähän noita polttareita kuitenkin odotti ja jännitti! Ihania hääjärjestelyjä myös sinne Janna! Nautitaan näistä viikoista mitä tässä enää on jäljellä! Ja jännätään sun polttareita. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta