Pakko saada jotain uutta + alekoodi!

*Yhteistyössä Cuponation.

Jokainen tietää varmasti sen olon, kun oma kuontalo tuntuu tylsältä ja kulahtaneelta? Hiustenväri  on tylsä. Naama on tylsä. Vaatteet ovat tylsiä. Ympärillä näkee toinen toistaan inspiroivampia pukeutujia ja tyylilyylejä, joiden kutrit ovat presiis ojennuksessa ja lenkkarit puhtaan valkoiset ja vaatteetkin jotenkin viimeisen päälle. Ja treeneissäkin kokonaisuudet mätsäävät ja kaikki on ehjää ja laadukasta.

Ää! Minäkin haluan!

Olen tässä nyt pari päivää pyöritellyt ihan vimmatusti mielessäni, että mitä sitä kuontalolleen tekisi. Olen  näyttänyt niin kauan niin samalta! Samat vaatteet, sama tukka, sama naama. Plääh! Milloin minusta tuli harmaavarpunen? Tein eräs päivä havainnon, että näytän Anssi Kelalta jumppahousuissa. Ei pahalla, Anssi.

inst

Tässä kun vielä vatuloin, että värjäisinkö itselleni vaaleanpunaisen MyLittle Pony-tukan vai vetäisinkö blondin oikein kunnolla valkoiseksi tai harmaaksi, voi onneksi himoita ja shoppailla uusia treenivaatteita. Kun hiihtää jumpparytkyt päällä 98% ajasta, kaipaa niihin sitä muutosta ehkä eniten. Ja kun ne tavalliset vaatteet ovat kaikki samanlaisia mustia kauhtanoita tai lurpakkeita, niin ei hyödytä ensimmäisenä hassata pennosiaan niihin. Kun ehkä nykyään sen kerran kahdessa viikossa puen muutakin päälleni, kuin ah niin joustavat trikoot, joissa perä saa levitä kaikessa rauhassa, ei maksa vaivaa!

Maastokuvioiset Better Bodiesit ovat palvelleet erinomaisen hyvin jo vuosia, mutta kyllästyttävät. Tulee melkein aina vaihdettua ne toisiin housuihin. Eikä aina noita pinkkejä värioksennuksiakaan jaksaisi. Leopardipöksyihin on kulunut reikiä ja maastavedot ovat rikkoneet yhdet jos toisetkin suosikkipökät. Huomasin myös, että minulle iskee liki paniikki, jos suosikkitreenitoppini on pesussa, koska inhoan treenata missään muussa paidassa. Ehkä on aika löytää tilalle jotain muuta? Tai etsiä jostain tuollaisia samanlaisia.

Kun joulukin on tulossa, tein  toivelistan, mitä kaikkea haluaisin. (Tätä saa hyödyntää ihan kaikin mokomin, jos haluaa ostaa minulle joululahjoja! Odotan suuren suurta pakettivuorta.) Tuotteet Fitnesstukusta! Selkeästi himoitsen nyt erityisesti uusia pöksyjä. Ai että lähtisi varmasti kova treeni, kun saisi jalkaan uudet päheät trikoot.

Grunge-trikoot! Pinkkiä tietty. Nämä minulle kiitos! Vielä kun saisi kaupan päälle muodokkaat jalat. Ai että. Näitä olen himoinnut siitä asti, kun tulivat kauppoihin.

http://www.fitnesstukku.fi/5/fi/artiklar/grunge-tights-hot-pink

Uudet leopardipökät vanhojen ja rikkinäisten tilalle! Päheät. Mutta arveluttaa hieman, näyttävätkö rimpulakoipeni entistäkin enemmän kalutuilta kanankoivilta tummien häivytysten vuoksi? Vyötärönauha näyttää ihanan leveältä!!   Rimpulakoivista viis, nämä tahdon.    lep

Ihanat! Uudet tuttavuudet. Näyttävät ihan liian mukavilta. Juuri sellaisilta, mitkä jalassa hiihtelisi mielellään 24/7. Olisipa kotikalsareissakin sitten tyyliä.

mustahve

Pitkästä aikaa voisi olla myös kiva treenata hanskoilla. Selkäpäivinä varsinkin kädet ovat koetuksella ja en nyt tiedä, ovatko nuo kovettumat niin kovin ihania. Kas vaan, nämä Better Bodiesin hanskat innostivat eniten. Löytyisi vielä neonkeltaisina niin ah!

bb

Vaatteiden lisäksi haluaisin kyllä testiin Questin proteiinijauheita! Patukat ovat ihan kelvollisia. Eikä ainesosaluettelokaan saa kirkumaan. En ole maapähkinäfriikki, enkä tykkää mansikkapirtelöistä, joten kiltisti ottaisin sitten ihan tuota vanijaa. Toimii varmaan hyvin proteiiniplätyissäkin! Uskon, että tässä olisi varmaan täyteläinen maku, ilman sitä läpilyövää, tunkkaista heran makua.

w

Ja se mitä eniten himoan: langattomat kuulokkeet! Ja juurikin tällaiset jykevät, jotka pysyvät. Tällä hetkellä puhelin on vuoroin housuissa, vuoroin topin sisällä ja nappeja saa tunkea joka välissä korviin. Ärsyttävää! Koita nyt siinä keskittyä porraskoneella vetkutteluun, kun koko ajan saat punkea namikoita syvemmälle päähän. Nämä Monsterit olisivat niin hyvän värisetkin! Näyttäisin kyllä niin avaruusmarsulta, kun nämä päässä sykkisin menemään.

394652-monster-isport-freedom

No joo, nämä ovat tällaisia materialistisia haaveita. Mutta kyllä mä niin vahvasti uskon, että treenit lähtisivät niin eri tavalla kun olisi kamppeet kohdallaan! Uutta puhtia uusista vaatteista – kyllä vaan! 😉

Iskikö treenivaatekuume? Nappaa tästä Cuponation alekoodi Fitnesstukulle ja kotouta itsellesikin jotain kivaa! -10% pois!

 

Eveliina

Terveys-ja hyvinvointialan moniottelija - fysioterapeutti, valmentaja ja kouluttaja. Ikuinen opiskelija. Vapaa-ajalla intohimoinen liikkuja, lukutoukka, haaveilija, amatööripaakari ja samppanjan ystävä. Blogistani ei löydy täydellisen glamoröösiä fitnesselämää, vaan pikemminkin lattialle tippuneita munia ja maljakkoon kuihtuneita kukkia - elämää. Yhteydenotot eveliinarau(at)gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta