Asiat pitää saattaa loppuun, ennen kuin voi aloittaa jotain uutta!

Jos jotain ei missään nimessä kannata tehdä, niin istua tuntikausia jalkapäivän jälkeen. Saa itsensä sellaiseen jumiin, että hyvä kun liikkeelle enää pääsee! Tarvitsisin totta totisesti nyt jonkun uimarenkaan tähän ahterini alle. Aijaij. Mutta hyvä oli treeni. Hiessä ja jalat tutisten sai raahustaa kotiin. Tein muun muassa erilaisia pakarapotkuja, suorin jaloin maastavetoa tangolla ja kahvakuulalla bosu-pallon päällä, polvikyykkyjä Smithissä ja loppuun stairmasterilla tepastelua.

/srv/www/fitfashion wordpress/releases/20150429070043/app/wp content/uploads/sites/84/2015/05/IMG 99401

Päivittelyni ovat nyt melko lyhyitä ja harvakseltaan tapahtuvia. Mutta kun kello tikittää. Syynhän te jo tiedättekin, opinnäytetyö. Kyllä – edelleen. Se on esitetty juu, mutta kun pitäisi se palauttaakin. Enää neljä päivää ja työn pitäisi olla paketissa!

Ai miten fiilistelen sitä ajatusta, että kohta olen vapaa tästä koneella istumisen ikeestä. Ihan hirveää puuhaa! Ja kun ei saa edes käyttää pakollista tietokoneaikaansa siihen, mitä mieluiten tekisi. Eli esimerkiksi blogin päivittelyyn ja joulukoristeiden kuolaamiseen.

10624771_302050969986865_1875742951511361680_n

Edellisessä tekstissä ilmoille singottu arvonta on päättynyt ja hyviä vastauksia tuli! Kiitos niistä. Siinäpä olikin valmentajaa mistä valita. Kaksi oikeaakin vastausta tuli! Eivät tainneet olla ihan vain valistuneita arvauksia, vaan sisäpiiritietoa? 😉  (voittajan kerron ko. kirjoituksen kommenttikentässä)

Mutta niin, treenirintamalle tuo jatkossa toisenlaista näkökulmaa, varmasti Fitfashionilla hiihtelijöille tuttu, Andone Rotov. Olen nyt laittanut hänelle treeni- ja liikuntapäiväkirjojani ja innolla odotan, miten lähdetään liikkeelle. Kun nyt saan tämän opinnäytetyön pois käsistäni ja voin tarmokkaasti keskittyä fitnesstörppöilyyn, kerron teille lisää treeneistä ja kaikista mukavista kuvioista, mitä tuleman pitää. Toivottavasti pääsen laittamaan kehityskuviakin. Ainakin ajatuksissa on, että tuleva vuosi voisi oikeasti ollakin jonkinlainen kehityskausi, toisin kuin tämä. 😀

kts

Andonen ohessa einesvartaan kaltaista varttani syynää säännöllisesti myös fysioterapeutti. Ensi kuussa on taas aika mennä treeniin ja oppiin. Harjoittelurintamalla on siis mukavasti ärsykettä laidasta laitaan. Syvien lihasten huomioimista OMT-fysioterapeutin tarkkuudella ja pinnallisten lihasten kiusaamista kehonrakentajan tarmolla. Tähän pakettiin vielä kunnolla kehonhuoltoa (ja värityskirjojen värittämistä) niin hyvä!

Toivottakaa minulle onnea loppurutistukseen ja lähdeviitteiden tarkistamiseen.

 

Eveliina

Terveys-ja hyvinvointialan moniottelija - fysioterapeutti, valmentaja ja kouluttaja. Ikuinen opiskelija. Vapaa-ajalla intohimoinen liikkuja, lukutoukka, haaveilija, amatööripaakari ja kuohuviinin ystävä. Blogistani ei löydy täydellisen glamoröösiä fitnesselämää, vaan pikemminkin lattialle tippuneita munia ja maljakkoon kuihtuneita kukkia - elämää. Yhteydenotot everfit(at)luukku.com

2 vastausta artikkeliin “Asiat pitää saattaa loppuun, ennen kuin voi aloittaa jotain uutta!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta