Julkaisukelvotonta tavaraa – kuvat jotka jäivät julkaisematta

Olen aina ihaillut sitä, millaista vaivaa toiset näkevät kuviensa eteen. On laadukkaat kamerat ja rekrytoidaan ystävät ja poikaystävät napsimaan kuvia. Könytään kallioille ja kukkuloille ja heilutaan hyvän kuvan toivossa jossain kuusenlatvassa. Puetaan päivän asu ja otetaan kuvia siitä. Vau. Itselläni on kolme päivän asua. Jumppavaatteet, sairaalavaatteet ja kotiasu, joka saattaa olla ylös vedetty haaremiasu tai villasukat. Ylös vedettyinä. Pelkästään.

Oma kuvallinen antini täällä blogissa on aina ollut hieman alkeistasoa. Napsin kuvia itsestäni pääasiassa itse. Sillä on jostain syystä vaivaannuttavaa pyytää jotain toista kuvaamaan. Kylmä hiki alkaa heti liikkua niskassa, enkä saa luonnollista ilmettä sitten millään. Puhumattakaan siitä, että osaisin salilla treenailla muina munamankeleina kameran edessä, jos siellä salilla on muitakin ihmisiä. Siispä otan kuvani pääasiallisesti itse, mikä tarkoittaa selfieitä, itselleni mahdollisimman edullisia kuvakulmia ja niin monta otosta, kuin tarve vaatii. Onneksi en ole ainoa syntinen! Kukapa ei haluaisi naamansa, vartalonsa, ruokansa, kotinsa ja elämänsä näyttävän hyvältä! Eihän se aina näytä, mutta eivät ihmiset ole erityisen halukkaita kuvaamaan maljakkoonsa homehtuvia tulppaaneja tai treenikassiin unohtunutta banaania.

Mutta niin, kun itse räpsii, saa pääasiassa ihan kelpo otoksia. Toisinaan sitä vain on todettava, että on sellainen pallinaamapäivä, ettei hyvää kuvaa saa – ei vaikka sen käsittelisi miljoonalla filtterillä ja ajaisi ruohonleikkurilla yli. No can do.

Mutta on sula mahdottomuus, että voisi aina vaikuttaa siihen, miltä näyttää. Edes kuvissa. Jos sattuu osallistumaan tilaisuuksiin, joissa on muita ihmisiä tai lomailemaan jonkun kanssa, on hyvin todennäköistä, että päätyy kekkuloimaan sinne linssin väärälle puolelle. Eikä sitä aina huomaa. Tältä näytän, kun otan itsestäni freshin perjantaikuvan töissä ja ynnään mukaan vähän trendikästä smoothiebowl-asetelmaa, ah.

IMG_5934[1]

Ja ilmeisesti tältä näytän sitten oikeasti.

IMG_2333[1] IMG_1768[1]
IMG_2423[1]
P1230622

IMG_0910


pottari

WP_20150817_017 WP_20140707_018 WP_20140706_012 WP_20140705_012

IMG_2442[1]

IMG_2164[1]

Onneksi olen ollut jo lapsena pientä virtahepoa muistuttava naamanvääntelijä.

pienenä

Kiitos ja anteeksi!

Eveliina

Terveys-ja hyvinvointialan moniottelija - fysioterapeutti, valmentaja ja kouluttaja. Ikuinen opiskelija. Vapaa-ajalla intohimoinen liikkuja, lukutoukka, haaveilija, amatööripaakari ja samppanjan ystävä. Blogistani ei löydy täydellisen glamoröösiä fitnesselämää, vaan pikemminkin lattialle tippuneita munia ja maljakkoon kuihtuneita kukkia - elämää. Yhteydenotot eveliinarau(at)gmail.com

2 vastausta artikkeliin “Julkaisukelvotonta tavaraa – kuvat jotka jäivät julkaisematta”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta