HOX kilpailija! Odotetut online-valmennukset alkavat!

Facebookia seuranneet kenties jo huomasivatkin päivitykseni, jossa julistin odotetut online-valmennukset alkaviksi!

Jaakko Manninen
Jaakko Manninen

Oli siis viimein aika tehdä röyhkeistä lupauksista totta ja pistää töppöstä toisen eteen unelmien saavuttamiseksi. Olen jännittynyt, mutta samalla niin innoissani!

Aloitan siis kysytyt online-valmennukset. Huhtikuu startataan lanseerauskiertueella, joka alkaa Juupajoelta huomenna,  la 2.4. klo 15:00. Osoite Kirkkotie 1, 35500 Korkeakoski. Paikkana Juupajoen kirjasto.

Online-valmennuksia on kaksi, joista voit valita elämäntilanteellesi otollisimman.

TOO HOT 2 BIKINI

Too hot 2 bikini (2hot2bikini) on kaikille bikini fitness-kilpailemisesta kiinnostuneille henkilöille. Aiempaa treenitaustaa ei tarvitse olla. Valmennus on kestoltaan 3kk ja se sisältää täydellisen valmistautumisen kilpailuihin ruokavalioineen ja treeniohjelmineen. I-kävelykoreografian opetuksesta vastaa Jorma Uotinen. Kisalisenssi ei kuulu hintaan.

DAMAGED GOODS

Damaged goods on hormonihäiriöiden korjaamiseen suunniteltu innovatiivinen nettivalmennus, joka sopii erityisesti kilpailuiden jälkeiseen palautumiseen. Valmennukseen kuuluu lääkärin suorittama alku-ja loppukartoitus, hormonaalisen tasapainon palauttava ruokavalio ja hormoneita hellivä harjoitusohjelma. Valmennukseen osallistuvat saavat pääsyn DG-keskustelufoorumille, jossa on mahdollista konsultoida lääkäriä ja jakaa hyviä reseptejä kortisolia madaltaviin ruokiin!

pollen_1_2

Kiertueilla mukanani on terveysalan ammattilaisista koostuva yhteistyötiimi. Luvassa myös tuote-esittelyjä, maistiaisia ja yllätysesiintyjä!

Kiertuepaikkakunnat:

Oulu
Toroppala
Lahti
Espoo
Lohja

Ilmoitan tarkoista aikatauluista vielä myöhemmin. Stay tuned!!

Tule tutustumaan valmennuksiin ja valmentajiin paikan päälle tai ota yhteyttä heti! Ennakkovaraajan etuna saat kolme paketillista herkullista luomulaatuista pakuriteetä!

Jos juuri sinun kotipaikkakuntasi on jäänyt välistä, huutelehan kommenttiboxissa niin tehdään asialle jotain!

Yhteydenotot: [email protected] / 040 5771984

Eveliina

Terveys-ja hyvinvointialan moniottelija - fysioterapeutti, valmentaja ja kouluttaja. Ikuinen opiskelija. Vapaa-ajalla intohimoinen liikkuja, lukutoukka, haaveilija, amatööripaakari ja samppanjan ystävä. Blogistani ei löydy täydellisen glamoröösiä fitnesselämää, vaan pikemminkin lattialle tippuneita munia ja maljakkoon kuihtuneita kukkia - elämää. Yhteydenotot eveliinarau(at)gmail.com

2 vastausta artikkeliin “HOX kilpailija! Odotetut online-valmennukset alkavat!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta