Unelmia ja arvontaa!

Haaveilu on ihan parasta! Huomaan aika usein haaveilevani erilaisista asioista tai leikkimällä mielessäni ajatuksilla siitä, millaista elämä saattaisi nykyään olla erilaisten elämänvalintojan ja polkujen myötä. On myös mukavaa mietiskellä, millaistakohan se sitten joskus on, kun eläkepäivät alkavat. Miten ihanaa olisi olla vireä eläkeläinen, paistella pullaa ja puuhastella pihassa omien kukkien ympärillä! Krthm. Näin kolmeakymppiä lähentelevänä kannattaakin mietiskellä jo eläkepäiviä… 😀

Monta haavetta olen toteuttanut ja varmasti toteutan vielä tulevaisuudessa. Kaikki haaveet eivät kuitenkaan aina toteudu, vaikka miten hinkuisi. Onneksi haaveilla voi siitä huolimattakin, vaikka ne haaveet eivät aina kovin realistisia olisikaan!

Omissa haaveissani on tällä hetkellä todella korostuneena vapaa-aika ja matkailu. Toki siellä on myös paljon itsensä kehittämistä, kouluttautumista ja sitä työntekoa, mutta paljon haaveilen siitä, mitä tekisin kun olisi aikaa. Siis sellaista luppoaikaa, jonka voisi käyttää juuri kuten haluaisi, eikä olisi mitään velvoitteita ja deadlineja odottamassa toteutusta tai ajatuksia, joita työstää ja veivata päässä ees taas. Aikataulutonta elämää – edes pari viikkoa! Olisi ihanaa puuhastella oman kasvimaan/kukkapenkkien parissa, maalata, askarrella, leipoa. Mennä aamulla kaikessa rauhassa lenkille ja iltapäivällä salille. Tai miten ihanaa olisi asustaa hetken aikaa ulkomailla, unohtaa kiireet ja vain hengailla pari kuukautta kierrellen erilaisia mahtavia paikkoja. Aamulla aamu-uinnille mereen, päivät käyskentelyä, lueskelua, tuoreita hedelmiä ja aurinkoa. Ratsastusta, sukellusta, tuoksuja, makuja ja kokemuksia.

IMG_0714[1]

Tietenkin haaveilen myös siitä, että olisi älyttömästi rahaa ja terveyttä ja hauskuutta ja kaikki sujuisi elämässä juuri siten, kuten haluan. Mutta sitten on ihan vain sellaisia maanläheisiä haaveitakin. Haaveilen esimerkiksi siitä, että saan pian järjestää valmistujaisjuhlat omassa kodissa ja leipoa tarjottavia. Ihanaa! Haaveilen musta-valkoraidallisista paperipilleistä, mansikkakakusta, hyvästä samppanjasta, kauniista juuri värjätyistä ja kiiltävistä hiuksista, uudesta mekosta ja siitä tunteesta, kun opinnot ovat takana päin ja on aika aloittaa jotain uutta. Jännittävää ja innostavaa! Haaveilen puuhellasta, leivinuunista, omista omenapuista ja lankkulattioista. Haaveilen pyöreistä olkapäistä, kesän mökkireissuista, paljussa loikoilusta, vaelluksesta, eväsretkestä ja tuoreista vadelmista. Haaveilen hotelliaamupalasta, aurinkoisista aamuista, uudesta värityskirjasta, irtopohjavuoan reunakalvosta. Haaveilen yliopisto-opinnoista ja kursseista. Uudesta harrastuksesta ja kirjekaverista, jonka kanssa lähetellä old school-kirjeitä!

IMG_1543[1]

Lupailin Facebookin puolella, että pikku blogini saatua yli 460 tykkääjää arvon pitkästä aikaa jotain. Joten: nyt haluaisinkin kuulla mistä sinä, blogini lukija haaveilet tällä hetkellä! Rustaahan siis pieni tai suuri haaveesi kommenttikenttään ja olet mukana arvonnassa, jossa on jaossa kivoja herkkuja kevättä piristämään! Esimerkiksi raakasuklaata ja teetä!

Vastausaikaa on 1.5. saakka!

Eveliina

Terveys-ja hyvinvointialan moniottelija - fysioterapeutti, valmentaja ja kouluttaja. Ikuinen opiskelija. Vapaa-ajalla intohimoinen liikkuja, lukutoukka, haaveilija, amatööripaakari ja samppanjan ystävä. Blogistani ei löydy täydellisen glamoröösiä fitnesselämää, vaan pikemminkin lattialle tippuneita munia ja maljakkoon kuihtuneita kukkia - elämää. Yhteydenotot eveliinarau(at)gmail.com

49 vastausta artikkeliin “Unelmia ja arvontaa!”

 1. Tällä hetkellä haaveilen lomasta ja matkustamisesta. Sressitöntä ja aikataulutonta oleskelua 🙂

 2. Tällä hetkellä haaveilen löytäväni työpaikan, mukavan, rennon ja just mulle sopivan ☺

 3. Haaveilen tällä hetkellä, että olisi edes YKSI päivä jolloin ei olisi kiirettä ja saisi levätä. Ja siitä, että saisin syödä kunnon raflan burgeri-aterian ja siihen kylkeen donitseja ja irtokarkkeja. 😀 (dietmood)

 4. Haaveilen koulusta valmistumisesta (jäljellä enää ensi syksy) ja oman alani työpaikasta 🙂 Lisäksi joskus haluaisin päästä käymään Dubaissa.

 5. Haaveilen siitä, että valmistuisin kesän alussa ammattiin- sitä kohti painetaan hommia ja kovaa!
  Haaveilen myöskin saavani tältä alalta töitä lähitulevaisuudessa.
  Haaveilen myös tulevasta kesästä; auringosta, ihmisten yleisestä iloisuudesta, jäätelöstä, mansikoista, sisällä vietetyistä sadepäivistä, onkimisesta mökillä, grillaamisesta hyvällä porukalla, juhannuksesta, festareista, uimisesta, rusketuksesta, keveistä kesävaatteista, auringonlaskuista, uimisesta, kesämaisemista, kesäreissuista uusiin kaupunkeihin, perinteisestä huvipuistoreissusta… lista on loputon 🙂
  Ja lopuksi tietysti; haaveilen saavuttavani haaveeni.

 6. Tällä hetkellä päällimmäisenä mielessä on haave opiskelupaikasta 🙂

 7. Minä haaveilen kesälomasta. Ensimmäisestä oikeasta kesälomasta, jolloin ei tarvitse mennä kesätöihin vaan saa lomailla ja tehdä mitä tahtoo!

 8. Haaveilen ehdottomasti lomasta! tuntuu että kuolen kohta tähän stressiin 😀

 9. Haaveilen siitä, että vihdoinkin löytäisin kainalooni oman kullan ja että pääsisin opiskelemaan alaa, joka minua kiinnostaa.

 10. Kesälomahan se haaveissa siintää. Muutama viikko pitäisi vielä jaksaa puristaa tiukan talven jälkeen. Loma tulee enemmän kuin tarpeeseen.

 11. Haaveilen lopputyöpaikasta, valmistumisesta ja siirtymisestä työelämään. Vapaa-aika vapaa-aikana ettei tarvitsisi jatkuvasti stressata kouluhommia. Haaveilen myös pyöreämmistä pakaroista ja kiinteämmästä mahasta sekä stressin paremmasta hallinnasta.

 12. Työsopparini loppuu ja haaveilen sen jälkeen rentouttavasta lomasta perheeni kanssa torreviejassa 🙂

 13. Haaveilen siitä, että pian on lämmintä ja kesällä työt vähenevät ja tietty kesälomasta 🙂 Rennosta olemisesta perheen kanssa <3

 14. Haaveilen oman alani työpaikasta sekä pienestä lomamatkasta poikaystäväni kanssa .
  Ja pienempänä asiana haaveilen juuri tällä hetkellä myös pullollisesta kylmää Pepsi Maxia 🙂

 15. Haaveilen kauniimmista säistä, pääsisi enemmän laittamaan oma pihaa kesäkuntoon, ja grillailemaan ulos! <3

 16. Pidemmän tähtäimen haaveena on valmistuminen lastenlääkäriksi (siihen menee vielä ainakin 5 vuotta, huoh) ja lyhyemmän tähtäimen haaveena voisi vaikkapa olla hyvät yöunet (olen tällä hetkellä mammalomalla ja minulla on kolme alle 5-vuotiasta lasta, vielä isompi huoh) 🙂

 17. Haaveilen kunnon irtiotosta arjesta, mahdollisesti joku ulkomaanreissu jolloin olis sopivan kaukana kotoa, että varmasti olis lomalla eikä hyysäisi kaikkea..

 18. Haaveilen, että olisin täysin terve ja energinen. Kaikenlaista pientä terveysongelmaa tuppaa olemaan ja pienehkö leikkauskin edessä, mutta vielä jonain päivänä taas energisenä eteenpäin 🙂

 19. Haaveilen rescue-koirasta! Nyt on elämäntilanne sellainen että haaveista voisi alkaa tekemään todellisuutta 🙂

 20. Minä oon myös aina ollut sellainen haaveilija, päiväuneksija yms.
  Vasta sain kaksi isoampaa haavetta selväksi, toinen toteutui, ja toinen, no ei valitettavasti toteutunut eikä enää tule toteutumaan sellaisenaan..
  Ja nyt tällä hetkellä olen tilanteessa että mulla ei ole haaveita, taisi iskeä hetkeksi sellainen haaveähky:D

  • Arpaonni suosi sinua, Maikki! Laitan spostia. 🙂

 21. Haaveilen löytäväni sellaisen työn, josta todella nautin ja haluaisin löytää pienelle tyttärelleni hyvän hoitopaikan kun palaan jälleen työelämään. Haaveilen siitä, että mieheni lyötäisi kotikaupungista töitä, jotta ulkomaanreissuhommat loppuisivat ja hän voisi olla enemmän kotona perheensä kanssa. Haaveilen matkustamisesta, haluan käydä Roomassa, New Yorkissa, Lontoossa…jne. Haaveilen siitä, että voisin harrastaa taas liikuntaa säännöllisesti salitreenien muodossa.

 22. Haaveilen lomasta ja auringon lämmöstä. Uskon, että nämä toiveet toteutuvat kesällä 😉

 23. Kun aloin miettimään mistä oikein haaveilen, tuntui hassulta kun kaikki haaveeni ovat sellaisia, että ne joko tulevat tapahtumaan lähitulevaisuudessa tai sitten ne toteutuvat jos vain teen töitä. Aika ihanaa siis! Mutta haaveilen siis siitä, että pääsisin syksyllä Turkuun opiskelemaan ja muuttamaan sinne. Ei-materialistinen haave on se, että pysyisin terveenä ja oppisin välillä lepäämäänkin hyvällä omallatunnolla.

 24. Tällä hetkellä tapahtuva haave on tulevat kesähäät. Haaveilen myös, että puolisoni valmistuu ennen joulua. Tahtoisin jo ostaa oman kodin, mitä rempata ja laittaa. Ja sinne myös pikkuisen nyytin 🙂

 25. Mä haaveilen terveemmästä kehosta ja mielestä – hitto että niiden kanssa saa taistella!
  Lisäksi mä haaveilen, että jotenkin elämä veisi mua mun unelma-ammatin suuntaan. Valmistuin taannoin ammattiin, jossa en halua työskennellä.

 26. Haaveilen balanssin löytymisestä yrittäjyyden ja vapaa-ajan välillä. Että voisi välillä hyvällä omalla tunnolla vain hetken olla! Ja elää hetkessä 🙂

 27. Haaveilen opiskelupaikasta ja sen toteutuessa muutosta toiselle paikkakunnalle ja uuden vaiheen aloittamisesta elämässä.

 28. Haaveilen työpaikasta 🙂 Ja siitä, että saan erään miehen leppymään..: D

 29. Haaveilen tällä hetkellä elämästä jossa osaan keskittyä tehokkaaseen tekemiseen ilman turhaa stressaamista.

 30. Haaveilen ihanista lomamatkoista ja siitä, että löytäisin juuri itselleni sopivan työpaikan. Unelmointi on kyllä ihanaa! 🙂

 31. Haaveilen aurinkoisesta kesästä, syksyn New Yorkin reissusta ja seuraavan kesän häistä!

 32. Haaveissa olisi saada viettää rentouttava viikko perheen kesken jossain lämpimässä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta