Vauhdilla eteenpäin!

Hilulihoi, täällä ollaan taas  näppäimistön äärellä jorisemassa joutavia! Tarkoitushan oli aloittaa blogitykitys heti maanantaina, mutta yritykseksi jäi. Ilmeisesti olin unohtanut koko tietokoneen olemassaolon.

Facebookissa blogia tai minua seuranneet pistivätkin varmaan merkille, että viime viikolla lopetin viimeisen ammattitaitoa syventävän työharjoitteluni, mikä tarkoittaa sitä, että AMK-opinnot ovat tältä erää ohi. Vielä tutkintotodistus kätöseen ja Valviran kanssa homma kuntoon ja pääsen leikkimään fysioterapeuttia ihan oikeasti.

mimm

Tovi näissä opinnoissa menikin, mutta kylläpä niiden aikana onkin tapahtunut yhtä sun toista. En olisi siis voinut kaikkien mahdollisten työ/harrastus/yksityiselämän kuvioiden vuoksi juuri kovin paljoa nopeammin opinnoistani suoriutuakaan. Tälläkin tahdilla tämän kaiken yhdistäminen oli melkomoinen ruljanssi. Voin taputtaa itseäni olalle ja myös tuumata, että asiat olisi voinut organisoida myös hieman fiksummin ja vähemmin kuormittavammin. No, sitäpä on turha enää murehtia! Paperit tulevat kuitenkin ohjeajassa, mutta huomioiden, että olisin voinut nakutella opintoni kolmeen vuoteen, olen toki hivenen mattimyöhäinen. Se ei kuitenkaan sureta, niin paljon olen saanut survottua tapahtumaa näiden vuosien sisään.

lip

Valmistujaisjuhlat järjestin siltä istumalta, kun viimeinen harjoittelupäivä oli ohi. Kalenterissa kun sattui olemaan siinä kohdin vielä sopivasti tyhjää tilaa ja olihan muutenkin kevään valmistuneiden päivä ja liputuspäivä ja kaikkea. Ei siis tarvinnut sen kummemmin asiaa äpylöidä, vaan ajattelin pistää kekkerit pystyyn ja juhlia tulevaa todistusta hieman etukäteen. Juhlissa olikin itselleni taas sellainen mukava projekti, kun pääsin leipomaan kakkuja ja tuulihattuja ja laittamaan kotia juhlakuntoon. Sopivaa terapiaa viimeisten opiskeluviikkojen hektisyyden vastapainoksi.

kak

Juhlien jälkeen koitti odotettu vapaa-aika. Tai oikeastaan pieni neljän päivän miniloma ennen opintovapaan loppumista. Koska tyypillinen juhlahumun jälkeinen tyhjyys otti vallan, kun kekkerit oli pidetty ja viimeisetkin kakunjämät rääpitty loppujen rääppiäisvieraiden toimesta, oli erittäin vaikea orientoutua vapaa-aikaan. Varsinkin kun tiedossa oli, että kohta alkaa taas sellainen myllerrys ja hyllerrys, että oksat pois ja aikaa rauhoittua on vain pari päivää. Itse olen niitä tapauksia, jotka vaativat jonkinlaisen orientoitumisen, että vapaa-ajan viettäminen onnistuu mallikkaasti. Silloin on tyypillisesti lähdettävä reissuun tai kehiteltävä jotain puuhaa. Nyt ei kuitenkaan ollut mahdollista ottaa mitään äkkilähtöä, eikä lopulta pieni mieleni osannut kehitellä mitään järkevää arjesta irtauttavaa puuhaa. Ja niinhän siinä kävi, että kun vapaani alkoivat maanantaiaamulla ja rahkapurkinkannattelija lähti töihin, iski heti sellainen olo, että apua apua apua jotain on tehtävä, mitä mä teen, äitiiiiiii mitä mää tekisin, ei oo tekemistä! Itsepintaisesti kuitenkin päätin viettää maanantain tekemättä yhtikäs mitään, koska huomasin olevani lopen uupunut. Ja niin maanantai vierähti leivontaohjelmia tutkien, lukien ja lorvailleen. Ja tämä johti jopa siihen, että nukuin 1,5h päiväunet.

kuk

Alkuviikko onkin mennyt enemmän ja vähemmän levätessä, liikkuessa ja tuota valtaisaa (köhköh) puutarhaamme nyplätessä. Tietokonetta en ole avannut kertaakaan sitten perjantain ja nytkin tuotti pienoisia hankaluuksia istahtaa koneen ääreen. Voin nimittäin kertoa, että kyllä on näppäimistöä sauhutettu oikein urakalla viimeisten viikkojen ajan. Pieni tauko sähköposteista, wordeista sun muista on tehnyt terää.

Minulla olisi hirveästi asiaa ja juttuja kerrottavaksi ja vaikka mitä hölinöitä jaettavaksi! Vielä en kuitenkaan voi kaikkea edes kertoa. Koska olen niin salamyhkäinen. Mutta isoja, minun kannaltani mahtavia muutoksia on tuloillaan. Ei tarvitse miettiä, mikä on seuraava projekti, ei tosiaan! Aion nyt aktivoitua ja palaan blogin äärelle heti huomenissa. Ja sitten kerron muunmuassa uusista valmennuskuvioista. Kyllä vain. Jälleen kerran! Mutta tämä ei liity millään tavoin kilpailutouhuihin!

Nyt on aika pakata treenikamppeet laukkuun ja lähteä huiskimaan uuden ohjelmani parissa.

Huomiseen!

 

Eveliina

Terveys-ja hyvinvointialan moniottelija - fysioterapeutti, valmentaja ja kouluttaja. Ikuinen opiskelija. Vapaa-ajalla intohimoinen liikkuja, lukutoukka, haaveilija, amatööripaakari ja samppanjan ystävä. Blogistani ei löydy täydellisen glamoröösiä fitnesselämää, vaan pikemminkin lattialle tippuneita munia ja maljakkoon kuihtuneita kukkia - elämää. Yhteydenotot eveliinarau(at)gmail.com

2 vastausta artikkeliin “Vauhdilla eteenpäin!”

  1. Hellurei!

    Onnea kovasti valmistumisesta! Olisin kysynyt kun muistan aiemmin lukeneeni että ainakin kävit jonkun aikaa Fitness24-salilla, siitä kokemuksia olisin tahtonut kuulla 🙂 Harkitsen salin vaihtoa Kuntoportilta sinne, halvemman hinnan perässä ja uudempien tilojen.. Lähinnä se kiinnostaa että oliko sali tupaten täynnä vai onko ihan hyvin tilaa tehdä omaa treeniä? Siellä taisi erikseen olla myös naisten puoli?

    • Moikka Laura ja kiitoksia kovin! : Juu, kävin ennen tuolla Fitness 24/7 ja tykkäsin paikasta. Minusta oli ihanaa treenata joustavasti aikataulujeni mukaan. Itse kävin yleensä aikaisin aamulla (yöllä) tai illalla. Silloin sai olla rauhassa. Alkuun siellä oli hullu hässäkkä, mutta tasoittui, kun matkakeskuksen SATS vaihtui Freshiksi ja hinnat halpenivat sielläkin. Ruuhka-aikaan on kyllä täynnä (16–>18) ja sesonkeina, mutta silloinkin saa treenin mukavasti tehtyä, ellei ole joku patteritreenihässäkkä. Hinta-laatusuhteeltaan kuitenkin erinomainen, siisti, hyvät aerobiset laitteet… Omiin tarpeisiini toimi vallan mainiosti! Suosittelen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta