Innosta, vaikuta, menesty – vai innostu, vaikutu ja menesty?

Kolmesta kalenterista huolimatta olen saanut ihan hyvin survottua niiden sivut täyteen ohjelmaa ja merkintöjä. Madeiran matka oli ja meni, mutta onneksi tässä syksyssä paljon muutakin, mitä odottaa,  niin työ- kuin vapaa-ajan rintamallakin. Yksi asia, mitä olen tässä odottanut vesi kielellä onkin sitten matka Helsinkiin. Itseasiassa Tennispalatsiin. Leffaan Helsingissä? Ei, vaan jotain paljon parempaa. Ensi torstaina nimittäin klo 8:00 tärähtää käyntiin kenties jopa syksyni odotetuin juttu: Training Forum! Joten: keskiviikkona aamuyöstä käännetään auton nokka kohti Helsinkiä ja huristellaan täältä Jyvääskyläästä isolle kirkolle inspiroitumaan. Onneksi en itse aja, niin olemme joskus perilläkin.

selk3

Huippupuhujia, ajankohtaisia aiheita, vinkkejä ja ihmisiä, jotka jakavat intohimon liikuntaan ja hyvinvointiin. Eli aikamoisen makoisat ryhmätreffit luvassa!

trainingforum-meta

Mutta juuri sitä Training Forum on: liikunta-ja hyvinvointialan ammattilaisille suunnattu tapahtuma, jonka tarkoituksena on inspiroida, jakaa uutta ajankohtaista tietoa ja kerätä samalla alalla touhuavat ihmiset yhteen päivän ajaksi.

Verkot vesille ja elämäsi tilaisuuksia kalastamaan

Miksi tällainen tapahtuma on mielestäni niin mahtava ja tärkeä asia? Ennen kaikkea koen tärkeäksi verkostoitumisen ja sen, että ammattilaiset pääsevät vaihtamaan ajatuksia kasvokkain. ja ylipäätään pääsevät juttelemaan kollegoiden kanssa. Joillakin se tilanne on arkipäivää, että kontaktit kollegoihin ovat täysin olemattomissa. Erityisesti yrittäjänä, toiminimellä tai sivutoimisesti liikunta-alalla työskentelevä jää helposti vaille kollegiaalista ajatustenvaihtoa ja junnaa pulmakohtiensa kanssa paikoillaan sen sijaan, että saisi uusia ajatuksia ja näkökulmia työhönsä.

Ja mitä sitten tulee verkostoitumiseen. Sitä ei nykypäivinä korosteta suotta ja olen itsekin huomannut sen, että kehittymisessä ja työnsaannissa verkostoituminen on ihan ykkösasia. On tutustuttava ihmisiin, avattava suunsa ja puhuttava. Verkostoituminen johtaa paitsi uusien tuttavuuksien ja ihmissuhteiden luomiseen, toimii se epäsuorana markkinointikeinona. ”Hei minä teen tätä, olen tässä hyvä ja olen kiinnostunut tästä.” Saatat yllättyä, millaiset työmahdollisuudet eteesi avautuvat, kun vain avaat suusi silloin, kun koet, että sinulla on sanottavaa. Vaikka sanotaan, että vaikeneminen on kultaa, kannattaa se puhumisen hopea toisinaan ennemmin. Sen saa yllättävän helposti muutettua ihan konkreettisesti kullaksi, kun vain sattuu olemaan oikeassa paikassa, oikeaan aikaan.

Lyöttäydy itseäsi parempien seuraan

Tapahtuman pääantiahan ovat toki sen puhujat. Menestyviä puurtajia, joilta voin napsia vinkejä ja viedä ne käytäntöön omassa työssäni. Huippua! Puhujina oman kotikaupungin ylpeydenaiheet: Juha Hulmi ja Timo Haikarainen, mutta myös liuta muita huippunimiä, joilta kelpaa inspiraatiota hamuta:  Jutta Gustafsberg, Pippa Laukka, Riku Aalto nyt noin joitain mainitakseni. Niin ja on siellä hieman riemulomaa Kalle Palanderinkin kanssa. Yksi asia, mitä minä henkilökohtaisesti ehkä eniten odotan, on  Vilho Aholan esitysvuoro, jolloin valokeilassa ovat liikunta-alan ja terveydenhuollon yhteistyön mahdollisuudet ja haasteet. Ah, suosikkiaiheeni, josta jaksan kyllä keskustella pidempään kuin Karl Marxista (viittaus yläasteella tekemääni Karl Marx-esitelmään, joka ei meinannut koskaan päättyä)

Tämä on siis tosissaankin itselleni sydäntä lähellä oleva aihe, joka vaatii vielä laajempaa keskustelua, näkökulmien avaamista ja ripausta ennakkoluulottomuutta. Toivon, että saan itsekin uusia ajatuksia ja näkemyksiä, ehkä noin niinkuin oman ajatteluni tueksi ja toki myös sitä haastamaan. Itse  haluan puolustaa laaja-alaista yhteistyötä ja tuoda esiin sitä, mitä kaikkea liikunta-alalla olisikaan annettavissa terveydenhuollon aisaparina, kun yhteistyötä tehtäisiin ahkerammin ja rohkeammin yli ammattirajojen. On kuitenkin tärkeää tehdä jonkinlaista linjanvetoa ja roolitusta, että jokainen löytää ja myös ymmärtää oman osaamisensa ja paikkansa kentällä. Hieman näitä aiheita toin esiin vasta alueemme fysioterapeuttien jäsenlehdessä, mutta siitä ehkä turinaa myöhemmin! Kuitenkin: ihan mahtavaa, että nyt tämä aihe nostetaan toden teolla julkiseen keskusteluun.

29.9.2016 – TENNISPALATSI HELSINKI – BE THERE!

Oli miten oli, jos ja kun jo innostuit tapahtumasta, varmaan pohdit, mitä tällainen huvi sitten kustantaa, kun puhumassa ovat Palanderit ja Gustafsbergit ja Laukat ja monet muut huipputekijät? Tapahtumalipulla on hintaa yhteensä 329e, eli aivan leffalipun hintainen pläjäys ei ole luvassa. MUTTA! 

Tapahtuma on ainutlaatuinen ja täynnä alan huippunimiä, joilta saat uusia ideoita ja apua oman ammattitaitosi kehittämiseen.

Koodilla everfit, lippusi hinnasta sahataan pois 100e!

Saat tullessasi 100e arvoisen Fitran kirjapaketin, jossa tämän hetken kuuminta liikunta-alan luettavaa.

Saat 10e ruokailupiletin, jolla saat täyttää vatsaasi haluamassasi ravintolassa ja tietenkin aamu- ja iltapäiväkaffet pitämään mielen virkeänä.

Niin ja ennen kaikkea – tapaat ihmisiä, jotka jakavat samat intressit kanssasi.

training-forum2

Juttaa lainatakseni: ”Peppu ylös penkistä ja saavu paikalle! Uskallan antaa tyytyväisyystakuun tälle huikealle tapahtumalle! Se kantaa pitkälle syksyn pimeinä iltoina hyvänä energiana ja jaksamisena.” Kehtaisin väittää jo nyt olevani tismalleen samaa mieltä.

Nähdään siis ensi torstaina! Ja hei, käytä alekoodisi sukkelaan, sillä niitä on vain rajallinen määrä.

Hanki lippusi täältä ja muista alekoodi: everfit : https://www.trainer4you.fi/onestepcheckout/

PSSSST: Tsekkaa myös tärpit, miten ottaa kaikki ilo irti tapahtumasta: http://www.trainer4you.fi/blogi/training-forum-nain-otat-tayden-hyodyn-irti-tapahtumasta/#more-10945

 

Eveliina

Terveys-ja hyvinvointialan moniottelija - fysioterapeutti, valmentaja ja kouluttaja. Ikuinen opiskelija. Vapaa-ajalla intohimoinen liikkuja, lukutoukka, haaveilija, amatööripaakari ja samppanjan ystävä. Blogistani ei löydy täydellisen glamoröösiä fitnesselämää, vaan pikemminkin lattialle tippuneita munia ja maljakkoon kuihtuneita kukkia - elämää. Yhteydenotot eveliinarau(at)gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta