Blogi vetäytyy talviunille

Olen pyöritellyt kesän ja syksyn ajan mielessä blogin tulevaisuutta. Alun alkaen blogi sai inspiraationsa kehonmuokkausprojektistani. Aluksi aioin kirjoittaa vain siitä, miten tiristelen itseni kisakuntoiseksi. Kävi kuitenkin aika nopeasti selväksi, että aiheet alkoivat rönsyillä sinne tänne ja välillä kirjoitettiin poseeraamisesta, höystettiin kirjoituksia puurokuvilla ja sitten ryöpytettiin esille pohjamutaa, kun jo taas kohta oltiinkin porskuttamassa eteenpäin pyöränkumi tyhjänä ja koirankakkaa kengänpohjassa.

IMG_9491[1]

Nyt tuntuu, että blogille ei ole aikaa. Kirjoitustahti on hidastunut merkittävästi ja vaikka mielessä joskus saattaisi piipahdella jotain kirjoittamisen arvoista, on hankala löytää aikaa päivittämiselle. On myös selvää, että etananvauhtisella kirjoitustahdilla blogi on täysin 0e tuloista harrastetoimintaa, milloin se ei  mahdollista tai edes ansaitse kovin suurta ajallista panostamista. Ja suoraan sanottuna, mainostulojen toivossa kirjoitetut puolihuolimattomasti 10 minuutissa sutaistut hölinät eivät ole oma juttuni.

Toki myös blogin linja on seikka, jota paljon mietin. Haluanko kirjoittaa avoimesti omista henkilökohtaisesta asioistani, vai ottaa pystvästi etäisemmän ja asiapitoisemman linjan, mitä ehkä työnikin puolesta minulta voisi odottaa. Siinäpä onkin mietteitä.

Vaikka nautin todella paljon asiatekstin kirjoittamisesta, on kirjoittaminen ollut aina tapa totettaa itseäni. Siinä saa käyttää mielikuvitusta, olla kärkäs, humoristinen. Viljellä sarkasmia niin, että keskustellessa se olisi jotain todella ärsyttävää. Maalailla ja värittää. Vetää höplästä. Siksi aloinkin vuosi sitten kirjoittamaan kirjaa, jossa saan olla juuri niin räävitön ja hupsu kuin vain suinkin haluan. Ja siihen ajattelin käyttää ainakin ne  loppuvuoden 2016 minuutit, jotka muuten olisin suhertanut blogini parissa.

Everfit jää siis nukkua tuhisemaan hetkeksi. Kenties sitten täräytän taas verkkokalvoillenne jonkinlaisen spektaakkelin.  Katsotaan, tuoko luova tauko jotain tullessaan.

Kiitos kaikki jorinoitani lukeneet, toivottavasti palaamme asiaan taas pian!

IMG_4917[1]

everfit

Täällä hyvinvoinnista, terveydestä, liikunnasta, omasta elämästään ja kaikkien asioiden ohi kirjoittelee henkilökohtainen valmentaja ja pian valmistuva fysioterapeutti. Olen elämäntapatunari ja huonolla huumorintajulla paiskattu savolaissyntyinen keskisuomalainen. Innokas treenaaja, turhan avoin hölösuu, vaimo ja amatöörikotipaakari. Blogi sai alkunsa, kun päätin muuttaa jahkailun tosiasiaksi ja lisätä kuntosalitreenilleen tavoitteen = pyllistelyn bikini fitness-lavoilla. Tästä blogista et kuitenkaan löydä mitään turhan glamoröösiä fitnesshuumaa, enemmänkin parsankatkuista puujalkavitseilyä ja mietteitäni kvanttimekaniikan suhteesta luumukiisseliin. Yhteistyökuvioita, palautetta, juttutoiveita ja vihapostia vastaanotan ilmomielin osoitteeseen: everfit( at) luukku.com.

6 vastausta artikkeliin “Blogi vetäytyy talviunille”

  1. Voi harmi, sulla on hyvät aiheet ja ihanan sarkastinen huumori 😄 onneksi on myös insta ja fb, jos niissä kumminkin jatkat päivittelyä, ja toivottavasti myöhemmin blogia taas uutta intoa täynnä 😊

    • Voi kiitos Hanna ihanasta kommentista! Instaan ja FB:n jatkan kyllä päivittelyjä ja palailen toivottavasti vielä tämän vuoden puolella. Ja nimenomaan intoa täynnä!

  2. Yhyy, kenen jutuille mä sitten repeilen bussissa ja muissa kummallisissa paikoissa? 😀

    • Eikä, hehe! Ihan mahtavaa, että ne ovat naurattaneet. Sun pitää lukea vanhoja juttuja! 😀 Lupaan palata piakoin.

  3. Minun mielestä olet hauskin ikinä. Mutta ymmärrän kyllä että aika ei riitä kaikkeen. Toivottavasti kuullaan sinusta vielä jossain muodossa!

    • Jee, ihanaa jos jutut uppoaa! Kiitos kommentistasi! Ja hei ei hätää, tämä on vain väliaikainen uinumisvaihe. Palaan viimeistään vuoden vaihteessa, ellen jo sitä ennen! Nyt vain tuntuu siltä, että blogi tuo sellaista syyllisyydentuntuaa, kun ei ehdi panostaa niin paljon kuin toivoisi. Tympeää pitää viikkojen hiljaiseloa. Joten jos nyt sitten ollaan hetki näppäin vaimeana ja palataan isommalla draivilla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta