Teet elämässäsi kaiken väärin!

Olet varmasti joskus törmännyt Iltalehdessä tai muussa laatujulkaisussa kohuotsikkoon, joka herättää sinut huomaamaan, että olet AINA kuorinut sipulin väärin, laittanut vessapaperin väärin telineeseen tai hengittänyt väärin? Minä ainakin olen. Ja seuraavaksi haluaisinkin kertoa, että sinä olet tehnyt AINA kaiken väärin. Ja tulet jatkossakin tekemään kaiken AINA väärin.

Tiesitkös sitä?

IMG_2528[1]
Virhe: peilikuva Virhe: olet itse kuvassa Virhe: pullistelet Virhe: shampooteline näkyy

Ja hei älä ala yhtään pullikoimaan vastaan, tämä on tosiasia. Teitpä mitä teit, se on aina väärin.

Päivität facebookiin parisuhdeasioitasi. Parisuhteesi on huono.

Et päivitä parisuhdeasioita. Parisuhteesi on huono.

Käytät hymiöitä. Et osaa ilmaista itseäsi muuten.

Postaat inspiraatiokuvia. Olet mielikuvitukseton.

Laitat omia mietteitäsi. Olet wannabe Paulo Coelho

Laitat positiivisia juttuja. Olet tekopirteä

Laitat negatiivisia juttuja. Olet masentava

Kehut itseäsi. Hyi, itsekehuko täällä haisee?

Ylipäätään käytät facebookia. Sinulla ei ole parempaa tekemistä.

Et käytä facebookia. Sinulle ei varmaan koskaan tapahdu mitään.

Treenaat salilla. MISSÄ TOIMINNALLINEN TREENI!

Teet toiminnallista. Miksi et tee eristäviä!

Käyt BodyPumpissa. SE ON NIIN TURHAA!

Juokset. Se polttaa pakaralihakset ja on turhaa!

Uit. Se on tylsää ja tehotonta.

Hiihdät. Pula-ajan harrastus.

Et harrasta muuta kuin liikuntaa. Elämäsi arvot ovat vinksahtaneet.

Harrastat fitnessurheilua. Elämäsi arvot ovat todellakin vinksahtaneet. Narsisti.

Et liiku tavoitteellisesti. Olet laiska, etkä lainkaan kunnianhimoinen.

Olet vegaani. Hihhuli

Olet kasvissyöjä. Mikset ole vegaani! Maito on murha!

Syöt lihaa. Olet murhaaja.

Käytät sokeria, OMG valkoinen myrkky, tapat itsesi.

Käytät makeutusainetta. OMG myrkkyä, tapat itsesi.

Käytät suolaa. OMG myrkkyä, tapat itsesi.

Juot kahvia. OMG myrkkyä, tapat itsesi!

Et juo kahvia. Oletpa lapsellinen.

Laitat teehesi maitoa. Pilaat hyvän teen.

Laitat paistetulle kananmunalke ketsuppia. Oksettavaa, siihen laitetaan sinappia

Et pidä Kummelista. Olet huumorintajuton

Naurat vauvavitseille. Olet sairas

Olet lapseton. Et voi tietää mitään elämästä.

Olet vanhempi. Sinua kiinnostavat vain lapsijutut.

Sinulla on koira. Se on lapsen korvike ja haisee.

Sinulla on kissa. Se on tylsä lemmikki ja haisee.

Sinulla on kultakaloja. Rääkkäystä pitää niitä akvaariossa.

Teitpä mitä teit, aina löytyy joku, jonka mielestä teet vääriä asioita tai väärin ne asiat, mitä teet.

Keskity omaan elämääsi ja anna muiden kouhottaa. Teit mitä teit tai olit tekemättä.

IMG_8120[1]

Krhm. Olenhan huono nukkumaan muutenkin, joten näin nyt sitten kävi. En malttanut pitää tahmatassujani erossa näppäimistöltä ja täällä minä nyt sitten näköjään taas olen.

Ihmismieli se on sitten kumma! Heti kun jäin blogitauolle, alkoi mielessä virrata ihan hirveästi asiaa ja inspiraatiota.  Yhtäkkiä ne kaikki kadoksissa olleet sanat putkahtivat mieleen. Jo päivässä tuli oikein ikävä tänne blogin pariin! Huvittavaa, sillä suoraansanottuna, kuten viime tekstissäni mainitsin, blogi on lähinnä ahdistanut tuolla mielen perukoilla keväästä lähtien. Ja aivan puhtaasti ajanpuutteen vuoksi. Ja siinä onkin sitten vaikea repiä mitään inspiroivaa ajatustakaan ihan näytölle saakka, kun ei vaan ole tuntunut ehtivän. Siksi ajattelin, että blogitauko voisi todellakin tehdä terää ja harkitsinkin sitä useamman kuukauden. Se ei siis ollut mikään hetken välähdys, että ahaa, nyt pistetään homma kuoppaan ja jäihin. Ajattelin, että blogitauon pitäminen toisi jotenkin helpottavan ja kevyen tunteen, mutta ei suinkaan! Siitä asti olen miettinyt blogia päivittäin ja tullut välillä oikein sellainen haikea olo, että äh, mihin minä nyt nämä kaikki jorinat kanavoin. Tilannetta oikein korosti se, että olin viime viikolla yksin kotona, eikä tuo ruttunaamamme Ruho juuri jaksanut pulinoitani kuunnella.

Onhan se nyt vähän noloa tehdä comeback kun parin kuukauden talviuneksi suunniteltu tauko kesti vain viikon. Koska tokihan suunnitelmissahan oli palata estradille uuden vuoden vaihtuessa ja tietenkin spektaakkelimaisesti, fanfaarien soidessa, repullinen täynnä uusia tekstejä, kuvia ja kaikenlaista vipinää. Mutta hei, minkäs teet. Tämän blogin suhteen kun on vapaat kädet olla juuri niin tuuliviiri, kuin huvittaa, niin ai himpura, minähän olen!

Eli anteeksi te, jotka teitte surutyötä ja kuljitte surupuvuissanne ympäri pitäjiä. Ja anteeksi teille, jotka olitte tyytyväisiä, että no viimeinkin tuo sulkee suunsa. Voisinpa todetta, että ähäkutti. Tämä on liian hauskaa.

IMG_5751[1]

 

Eveliina

Terveys-ja hyvinvointialan moniottelija - fysioterapeutti, valmentaja ja kouluttaja. Ikuinen opiskelija. Vapaa-ajalla intohimoinen liikkuja, lukutoukka, haaveilija, amatööripaakari ja samppanjan ystävä. Blogistani ei löydy täydellisen glamoröösiä fitnesselämää, vaan pikemminkin lattialle tippuneita munia ja maljakkoon kuihtuneita kukkia - elämää. Yhteydenotot eveliinarau(at)gmail.com

8 vastausta artikkeliin “Teet elämässäsi kaiken väärin!”

    • Ai hitsi, sellainen namiska olisi kyllä hyvä! 😀 Kiitos itsellesi!

  1. Sepä oli tyhjentävä listaus kaikesta mitä voidaan tehdä väärin 😀 Tunnistan monen monta kohtaa jossa itselläkin menee tämä oma laiffi ihan metsään, voi hyi! Mutta jos yhteen suuntaan kumartaa niin toiseen pyllistää.. Eikä elämää voi elää kenellekään muulle, joten parempi että itse tykkää siitä mitä on ja mitä tekee 🙂

    • Hei mutta onneksi nyt tiedät, mitä parannutksia sinun tulee tehdä! Ei lopu hetkeen to do-lista. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta