Unelmia ja arvontaa!

Haaveilu on ihan parasta! Huomaan aika usein haaveilevani erilaisista asioista tai leikkimällä mielessäni ajatuksilla siitä, millaista elämä saattaisi nykyään olla erilaisten elämänvalintojan ja polkujen myötä. On myös mukavaa mietiskellä, millaistakohan se sitten joskus on, kun eläkepäivät alkavat. Miten ihanaa olisi olla vireä eläkeläinen, paistella pullaa ja puuhastella pihassa omien kukkien ympärillä! Krthm. Näin kolmeakymppiä lähentelevänä kannattaakin mietiskellä jo eläkepäiviä… 😀

Monta haavetta olen toteuttanut ja varmasti toteutan vielä tulevaisuudessa. Kaikki haaveet eivät kuitenkaan aina toteudu, vaikka miten hinkuisi. Onneksi haaveilla voi siitä huolimattakin, vaikka ne haaveet eivät aina kovin realistisia olisikaan!

Omissa haaveissani on tällä hetkellä todella korostuneena vapaa-aika ja matkailu. Toki siellä on myös paljon itsensä kehittämistä, kouluttautumista ja sitä työntekoa, mutta paljon haaveilen siitä, mitä tekisin kun olisi aikaa. Siis sellaista luppoaikaa, jonka voisi käyttää juuri kuten haluaisi, eikä olisi mitään velvoitteita ja deadlineja odottamassa toteutusta tai ajatuksia, joita työstää ja veivata päässä ees taas. Aikataulutonta elämää – edes pari viikkoa! Olisi ihanaa puuhastella oman kasvimaan/kukkapenkkien parissa, maalata, askarrella, leipoa. Mennä aamulla kaikessa rauhassa lenkille ja iltapäivällä salille. Tai miten ihanaa olisi asustaa hetken aikaa ulkomailla, unohtaa kiireet ja vain hengailla pari kuukautta kierrellen erilaisia mahtavia paikkoja. Aamulla aamu-uinnille mereen, päivät käyskentelyä, lueskelua, tuoreita hedelmiä ja aurinkoa. Ratsastusta, sukellusta, tuoksuja, makuja ja kokemuksia.

IMG_0714[1]

Tietenkin haaveilen myös siitä, että olisi älyttömästi rahaa ja terveyttä ja hauskuutta ja kaikki sujuisi elämässä juuri siten, kuten haluan. Mutta sitten on ihan vain sellaisia maanläheisiä haaveitakin. Haaveilen esimerkiksi siitä, että saan pian järjestää valmistujaisjuhlat omassa kodissa ja leipoa tarjottavia. Ihanaa! Haaveilen musta-valkoraidallisista paperipilleistä, mansikkakakusta, hyvästä samppanjasta, kauniista juuri värjätyistä ja kiiltävistä hiuksista, uudesta mekosta ja siitä tunteesta, kun opinnot ovat takana päin ja on aika aloittaa jotain uutta. Jännittävää ja innostavaa! Haaveilen puuhellasta, leivinuunista, omista omenapuista ja lankkulattioista. Haaveilen pyöreistä olkapäistä, kesän mökkireissuista, paljussa loikoilusta, vaelluksesta, eväsretkestä ja tuoreista vadelmista. Haaveilen hotelliaamupalasta, aurinkoisista aamuista, uudesta värityskirjasta, irtopohjavuoan reunakalvosta. Haaveilen yliopisto-opinnoista ja kursseista. Uudesta harrastuksesta ja kirjekaverista, jonka kanssa lähetellä old school-kirjeitä!

IMG_1543[1]

Lupailin Facebookin puolella, että pikku blogini saatua yli 460 tykkääjää arvon pitkästä aikaa jotain. Joten: nyt haluaisinkin kuulla mistä sinä, blogini lukija haaveilet tällä hetkellä! Rustaahan siis pieni tai suuri haaveesi kommenttikenttään ja olet mukana arvonnassa, jossa on jaossa kivoja herkkuja kevättä piristämään! Esimerkiksi raakasuklaata ja teetä!

Vastausaikaa on 1.5. saakka!